Bugün kızı Merve Terim'i evlendirecek olan Fatih Terim, Ferhat Göçer'in 'Kızım' şarkısıyla ağladı. Terim, "Merve'nin evlenmesi sadece mekan değiştirmesidir" dedi

Petek Dinçöz'ün TNT'deki programına konuk olan Ferhat Göçer, 'Kızım' adlı şarkısıyla 'İmparator' lakaplı Fatih Terim'i göz yaşlarına boğdu. Büyük kızı Merve Terim'i bugün Four Seasons Otel'de Ahmet Baran Çetin'le evlendirmeye hazırlanan Terim, kendisi için özel olarak yapılan klibi izledikten sonra yayına bağlandı. Telefonla yayına bağlanan ve sesi titreyen Terim, çok duygulandığını belirtti; canlı yayında şarkının bestecisi Sinan Akçıl'a da teşekkür etti.

SİNAN AKÇIL'DAN TELEFON
Son günlerde en çok dinlediği şarkının bu olduğunu belirten Terim, şöyle devam etti: "Sinan Akçıl, hangi duygularıyla bu şarkıyı yazdı bilmiyorum. Ferhat Göçer ve şarkı, güzel uyuşmuş. Bir babanın duygularını iyi yansıtmış. Her baba gibi ben de evladını çok seven biriyim. Evladınızı hiç büyümeyecek gibi her şeyden sakınırsınız. Ancak hayatın bir kanunu var. Bu kanunun içinde evlilik de var. Umarım Merve, kendi seçtiği kişiyle mutlu olur. Ahmet de bizim evladımız olur. Bir baba, nefesi yettiğince çocuklarının yanındadır. Merve'nin evlenmesi sadece mekan değiştirmesidir." Terim'in şarkısını çok beğendiğini öğrenen Sinan Akçıl, ünlü teknik direktörü arayarak onunla sohbet etti.