Fox News internet sitesi, son zamanlarda partilerde sansasyonel pozlar vermekten başka hiçbir icraatta bulunmayan on medyatik ismi belirledi. Listede, mankelik ve şarkıcılığı deneyen Paris Hilton, şöhretini Paris Hilton'un sevgilisi olmaya borçlu olan Doug Reinhardt, Lezbiyen aşkıyla gündemde kalmaya çabalayan “eski” oyuncu Lindsay Lohan, OC dizisiyle ünlenen yıldız, 5 yıldır hiçbir projede rol almayan Mischa Barton'ın da aralarında bulunduğu 10 isim yer aldı. Biz de sürekli medyada yer alan ama sabit bir işi olmayan medyatik yerli ünlülere büyüteç tuttuk.

EDA TAŞPINAR : Nurettin Hasman'ın, genç ve fiziği düzgün sevgilisi olarak nam saldı. Her yaz Bodrum'da yüzüstü yatış pozisyonuyla saatlerce güneşlenen ve İstanbul'a kapkara bir tenle dönen Taşpınar, davetlerin aranılan ismi. İkoncan lakabı takılan Taşpınar, ilginç kıyafetleri ve aksesuarlarıyla her yerde haber olmayı başarıyor.

IVANA SERT : Türkiye'ye iç çamaşırı mankeni olarak gelen Sırp model Ivana Sert, iş adamı Yurdal Sert'le evlendi ve çalışma hayatından elini eteğini çekti. Kayon Ateş ismini verdiği bir erkek çocuk dünyaya getiren Sert de, sosyetik davetlerde seksi kıyafetleriyle en çok dikkat çeken kadın olmayı başarıyor. Kıyafetlerinin bir kısmını kendisi hazırlayan Sert, adını taşıyan bir koleksiyon yapmayı planlıyor.

SÜREYYA YALÇIN : Geçen yıl vefat eden ünlü işadamı Faruk Yalçın'ın kızı... “Adanalı Paris Hilton” olarak ün salan Süreyya Yalçın, kısa sürede âşık olup hemen evlenmesiyle ünlü. Yalçın, yaşından büyük gösteren abartılı kıyafetleri ve makyajıyla dikkat çekiyor.

DERİN MERMERCİ : Akfil Holding'in ortağı Ender Mermerci'nin kızı... İddialı giyimiyle dikkat çeken Derin Mermerci, katıldığı her davette basının ilgi odağı oluyor. Bir dönem televizyonculuğa merak saran Mermerci, oyunculuk dersi de aldı. Ancak herhangi bir projede yer almadı.

HELİN AVŞAR : Hülya Avşar'ın kız kardeşi... Bir ara sunuculuk ve oyunculuk yaptı, internet sitesi açtı, köşe yazarlığı yaptı. Rap albümü demosu yaptı ama devamını getirmedi. Şu sıralar müstakbel eniştesi Sadettin Saran'ın radyosu Pink FM'de DJ'lik yapıyor. Bir kozmetik markasının da yüzü oldu. Şimdi bir de “Metro” adlı bir korku filminde rol alacak.

DENİZ BERDAN : Kuryenet'in sahibi Haluk Berdan'ın eşi... Davetlerde giydiği ilginç kıyafetlerle dikkat çeken Berdan da, yakın arkadaşı Eda Taşpınar gibi ikoncan lakabıyla anılıyor. Formunu korumak için yaptığı diyet yemekleri konusunda kendisini geliştiren Berdan, geçen yıllarda NTV'de yemek programı sundu. Berdan yaz, kış demeden şık elbiseleri ve ilginç aksesuvarlarıyla davet-lerde boy gösteriyor.

MELİSA ELİYEŞİL : İş adamı Necmettin Eliyeşil'in kızı... Boston'da ekonomi eğitimi alan ve Yağmur Ünal'ın yakın arkadaşı olan Eliyeşil, iddialı dekolteli kıyafetleriyle davetlerde göz dolduruyor. Güzelliğiyle de adından söz ettiren Eliyeşil, şu günlerde annesinin açtığı güzellik merkezinde çalışıyor.

MELİSA MIZRAKLI : Esin Maraşlıoğlu ile Metin Mızraklı'nın kızı... Modacı annesi gibi oldukça dekolte kıyafetler giymeyi tercih eden Mızraklı, geçen haftalarda da ultra mini eteğiyle haber olmayı başardı. Mızraklı'yı görenler “Eteğini giymeyi unutmuş” yorumları yaptı. Mızraklı, daha önce Umut Elçioğlu ve Gökmen Gökbakan'la yaşadığı ilişkilerle haber olmuştu.

SİNEM BAYER : Clup Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'in eşi... Eşiyle boşanma davası süren Sinem Bayer, davetlerde sık sık boy gösteriyor. Geçen yıllarda Osman Sınav'ın teklifiyle “Kurtlar Vadisi” dizisinde oynayan Bayer, iki çocuk annesi... Bayer, magazin sayfalarının demirbaşlarından biri.

BERNA ÖZTÜRK : Tarkan'ın eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk'ün küçük kız kardeşi... Tarkan'ın baldızı olarak dizilerde ve tiyatro oyunlarında rol aldı. Son olarak da DJ'liğe merak sardı ve albüm bile çıkardı. Öztürk, Teoman'la yaşadığı aşkla da bir dönem adından söz ettirdi. (Milliyet)