Sevgilisinin arkadaşına tecavüz etti, bir inşaatta 20 gün saklandı

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde örgü örnekleri getirdiğini söyleyerek girdiği evde, sevgilisinin arkadaşı 28 yaşındaki evli kadına tecavüz eden ve bir inşaatın bodrum katında 20 gün saklanan 31 yaşındaki Erol Dağbakan, yiyecek almak için çıkınca ihbar üzerine yakalandı. Bodrum katında polisleri karşısında gören Dağbakan, `Saddam gibi saklandım. Beni nasıl buldunuz' diye sordu.

Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi'nde sevgilisi 27 yaşındaki G.T. aracılığıyla tanıştığı evli S.K.'nın evine 20 gün önce örgü örnekleri getirme bahanesiyle gelen Erol Dağbakan, "Size arkadaşım G.T.'nin örgü örneklerini getirdim. Ancak çok su susadım. Bir bardak su verir misin?" diyerek eve girdi. Mutfağa su getirmek için giren kadının ağzını kapatan Dağbakan, tecavüz ettikten sonra kaçtı.

Kadının polise haber vereceğini düşünen Dağbakan, yanına 2 poşet dolusu gıda maddesi alarak merkez Yıldırım İlçesi'nde inşaat halindeki bir binanın bodrum katında saklanmaya başladı.

YİĞECEĞİ BİTİP BAKKALA GİDİNCE

97 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Dağbakan, yiyeceği bitince mahalle bakkalından alışveriş yapmak için inşaattan çıktı.

Bakkaldan aldığı yiyeceklerle yeniden inşaattaki sığınağına dönen Dağbakan'ı gören ve durumundan şüphelenen vatandaşlar polisi arayarak haber verdi. İnşaata baskın yapan polis, Erol Dağbakan'ı gözaltına aldı. Bodrum katta bir anda polisleri karşısında gören Dağbakan, "Saddam gibi saklandım. Beni nasıl buldunuz" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nde sorgulanan Dağbakan, ifadesinde şöyle dedi:

"S.K.'dan çok hoşlanmıştım ve onu arzuluyordum. Sevgilimden örgü örnekleri istemişti. Bir bahane olsun diye gidip kırtasiyeden örneklerin bulunduğu fotokopileri aldım ve S.K.'nın evine götürdüm. Su içme bahanesiyle eve girdim ve mutfağa kadar gittim. Sonrasında birlikte olduk. O da bana fazla karşı koymadı ve cesaretlendim. Olay sonrası korkup inşaatta 20 gün kendime sığınak haline getirdiğim yerde kaldım. Saddam Hüseyin'in Amerikan askerlerinden kaçması ve saklanması aklıma gelmişti. Polisleri karşımda görünce şoke oldum."

Erol Dağbakan, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

DHA