Zanlı, tezgâhın üstündeki sadaka kutusunu kolundaki ceketin altına saklayıp olay yerinden kaçtı. Zanlının rahat tavırları, görüntüleri izleyen iş yeri çalışanlarını bile şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre, dükkânlarda hırsızlık yapmak için fırsat arayan zanlı, en son bir giyim mağazasında karar kıldı. Mağazada kimsenin bulunmadığını anlayan şüpheli şahıs, müşteri gibi hareket etti ve ürünleri inceliyormuş gibi yaptı. Birkaç kere dükkâna girip çıktıktan sonra, kimsenin kendisini görmediğine kanaat getiren zanlı, tezgâhın üstünde bulunan sadaka kutusuna yöneldi. Kutunun üstünü elindeki ceketiyle kapatan zanlı hızla mağazadan ayrıldı. Olay gerçekleştikten sonra sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden çalışanlar, güvenlik kameralarını inceleyince gerçek ortaya çıktı.

Kutunun içinde 100–200 TL arasında bir paranın bulunduğunu belirten iş yeri çalışanı Berivan Koçhan, hırsızın kıyafetinde bir anormallik bulunmadığına dikkat çekip, "Adam sadaka kutusunu bir sihirbaz gibi ceketinin altına koyarak buradan uzaklaştı" dedi. Eşgali belirlenen zanlının yakalanması için polis ekiplerinin araştırması sürüyor.