Açık havada gerçekleştirilen ve halkın büyük ilgi gösterdiği saç şovuna, 13 kadın kuaförü katıldı. Şov sırasında kuaför Arzu Köklü yanında çalışan ve kendisine mankenlik yapan Sevgi İlhan'ın saçını kazayla yaktı.
Tarzan Meydanı'ndaki etkinlik sırasında bayan kuaförleri, hızlı ve seri bir şekilde ilginç saç tasarımlarını sergiledi. Müzik eşliğinde görsel eğlenceye dönüşen şovda, halk da alkışlarla, kuaförlere destek verdi. Şov sırasında Arzum Kuaför'ün sahibi Arzu Köklü, kendisine mankenlik yapan ve yanında çalışan elemanı Sevgi İlhan"ın saçlarını kazayla yaktı. Köklü, tasarımını bitirdikten sonra, İlhan'ın saçları arasına yerleştirdiği maytabı yakınca, İlhan'ın saçları tutuştu. Son anda müdahale ederek nefesiyle saçı söndürmeyi başaran Arzu Köklü, büyük bir faciayı önledi. Kuaför Köklü, “Canlı şov sırasında bazen böyle kazalar olabiliyor” derken, saçları yanan Sevgi İlhan ise, “Önemli değil, nasıl olsa kısa süre sonra yeniden uzar. Her şey şov için” dedi.
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu da, geceye katılan 13 kuaföre teşekkür etti. Yakın zamanda oda olarak yarışma düzenleyeceklerinin müjdesini veren Bartu, kuaförlerin yarışmaya hazırlanmalarını istedi.