Son yıllarda Türkiye dünyaca tercih edilen bir saç nakli merkezi haline geldi.

Saç nakli teknolojileri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaşmak üzere tüm dünyadan konuyla ilgili kilit isimleri The Next Big Thing konferansı ile İstanbul’da bir araya getiriyor. Workshoplar ile desteklenen konferans, dünyadaki saç nakli ile gelişmeleri bir sonraki aşamaya taşımak için bir platform sunmayı hedefliyor.

1993 yılından bu yana faaliyet gösteren ve dünyanın 47 ülkesinden 700’ün üzerinde doktor üyesi bulunan Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS), her yıl ABD dışından bir üyesini, klinik araştırmalarını paylaşması için seminer düzenlemeye davet ediyor. Bu yıl, bu önemli buluşmaya İstanbul ev sahipliği yapıyor.

“The Next Big Thing” adıyla düzenlenecek konferansı, İstanbul’a taşıyan isim ise, ISHRS Denetleyici Kurulu üyesi ve dünyanın alanında duayen kabul ettiği 30 başarılı cerrahtan biri olan Transmed Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı. 2010 yılı Ekim ayındaki ISHRS - Boston konferansında FUE tekniği konusunda yaptığı sunumla büyük ilgi çeken Külahçı, Ortadoğu ve Türkiye’nin ilk ISHRS yerel konferansını düzenlemeye davet edildi.

13–15 Mayıs tarihleri arasında Transmed Saç ve Plastik Cerrahi Kliniği tarafından düzenlenecek The Next Big Thing konferansında Transmed ekibi ve yurtdışından katılacak cerrahlar, canlı uygulamalar ile FUE tekniğindeki son yenilikleri, kendi geliştirdikleri teknikleri ve medikal cihazları katılımcılar ile paylaşacak. The Next Big Thing’in seminerleri Sheraton, Maslak Hotel’de, cerrahi uygulamalar ise Transmed Saç ve Kozmetik Cerrahi Kliniği’nde gerçekleştirilecek. Saç alanında dünyanın en iyi araştırmacı ve cerrahları The Next Big Thing konferansında; klonlama, genetik mühendisliği, FUE tekniği, PRP, saç naklinde ACell ve lazer kullanımı gibi konuları masaya yatıracaklar. Konferansın canlı cerrahi uygulamaları ve sunumlarında; Dr. Jerry Cooley, Dr. Bessam Farjo, Dr. Robert Haber, Dr. Gerd Lindler, Dr. Jennifer Martinick, Dr. Val Randall, Dr. Ron Shapiro, Dr. Jerry Wong ve ve Dr. Melike Külahçı yer alacak.

Saç nakli ve plastik cerrahi alanında 17 yıldır profesyonel ekibi ile hizmet veren ve uluslararası otoriteler tarafından tavsiye edilen Transmed, saç araştırmaları ve saç cerrahisi duayenlerini bir araya getirecek bu önemli konferans için konuyla ilgili tüm uzmanları İstanbul’da buluşmaya davet ediyor.