Eskişehir'in Mahmudiye ilçesindeki Yunus Emre Öğretmen Lisesi 2. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki M.E.'nin okulun son sınıfında okuyan 5 öğrencisi tarafından sabaha kadar banyoda dövüldüğü öne sürüldü.

Yunus Emre Öğretmen Lisesi'nin ikinci sınıfında öğrenim gören M.E. (15), önceki gün dersten çıktığından sonra okulun hemen yanında kaldığı pansiyona gitti. Kendisi gibi pansiyonda kalan 5 öğrenci geceleyin herkes uyuduktan sonra M.E.'yi pansiyonun banyosuna götürerek sabaha kadar dövdüler. Gözünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri meydana gelen M.E.'nin ailesi okul idaresini ve 5 öğrenciyi Mahmudiye Cumhuriyet Savcılığı&na şikayet etti.

Feci şekilde dövülen M.E., 5 son sınıf öğrencisinin kaybolan eşyalarından kendisini sorumlu tuttuklarını belirterek, "Kendilerine hiçbir suçum olmadığını söyledim. Ancak beni pansiyonun banyosunda sabaha kadar dövdüler" dedi. Baba Arif E., okul müdürü ve idarecileri ile saldırgan öğrencilerden şikayetçi olduğunu belirterek, "Okulda ve pansiyonda öğretmenler var. Geceleyin nöbetçi öğretmen neredeydi? Okul müdürü ve idarecileri daha önce de olaylara karıştıkları söylenen bu saldırgan öğrenciler ile niye ilgilenmiyor" dedi.