Hagi"yle adeta yeniden doğan milli yıldız maç sabahı özel olarak duran top çalıştı. 50 ortanın 49"una kafa vuran Servet çok çalışmanın ödülünü attığı golle aldı.

G.SARAY"DA Frank Rijkaard döneminde saha içindeki performansından çok sık sık Hollandalı hocasyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Servet Çetin, takımın başına Gheorghe Hagi"nin getirilmesiyle birlikte adeta yeniden doğdu. Antalyaspor karşısında savunmadaki hatasız oyununun yanı sıra sarı-kırmızılıların galibiyetinde büyük rol oynayan milli yıldızın attığı nefis kafa golünün sırrı da ortaya çıktı.

MAÇ boyunca duran toplarda sürekli olarak rakip ceza sahasına çıkarma yapan ve ikisi isabetli biri isabetsiz olmak üzere 3 kez topa kafa vuran Servet"in attığı gol tesadüf değil tamamen çok çalışmanın eseri...

TOP BİLE GÖSTERMEDİ

ÖZELLİKLE karşılaşmanın oynanacağı günün sabahında Florya"da gerçekleştirilen taktik antrenmanda Servet ile birlikte Lorik Cana ve Mustafa Sarp özel bir çalışmaya tabi tutuldu. Duran toplarda takımın en önemli kozu olan bu üçlüye 25 dakika boyunca özel olarak korner çalıştırıldı.

Misimovic"in yaptığı 50 ortanın 49"una kafa vuran Servet, diğer iki arkadaşına adeta top göstermedi. Antalyaspor maçının 30. dakikasında da Misimoviç&Servet ortaklığı golü getirdi. Boşnak yıldızın sağdan kullandığı kornerde pozisyonu iyi takip eden ve penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Servet sabahki çalışmanın ödülünü nefis bir golle almış oldu.

ANTALYA ataklarında hava hakimiyetini rakibe bırakmayan Servet, G.Saray"ın 9 kornerinde de ön plandaydı ve 3"te 1"ine bizzat kafa vurdu.

Böyle geldi, böyle gitti

Rijkaard dün Türkiye"den temelli ayrılırken Hagi de eşyalarını toparlamak için ülkesi Romanya"ya gitti.

G.SARAY"IN 5 Haziran 2009"da Türkiye"ye getirip 2 yıllık sözleşme imzalattığı Rijkaard, dün sessiz sedasız Türkiye"den ayrıldı. İstanbul"a geldiği ilk gün Atatürk Havalimanı"nda yaklaşık 5 bin sarı-kırmızılı taraftarın karşıladığı Hollandalı çalıştırıcı dün ülkesine döndü. Ancak Rijkaard"ı Hollanda"ya yolcu etmek için havaalanında 100 değil, 10 değil, 1 taraftar bile yoktu.

"Sinirli Hagi gitmiş şeker gibi olmuş"

Romen hoca gelmeden önce “Ayağınızı denk alın” diyerek
arkadaşlarını uyaran Ayhan ve Sabri yeni Hagi"yi öve
öve bitiremiyor.

G.SARAY"DA 2. Hagi dönemi 2004-05"te Romen hocayla çalışan futbolcuları da şaşkına çevirdi. Rijkaard"ın yerine Hagi"nin geleceğinin açıklanmasının ardından Romen hocanın ilk döneminde de G.Saray formasını giyen Ayhan ile Sabri “Aman dikkat! Sert ve sinirlidir. İstediklerini mutlaka yerine getirin. Ayağınızı denk alın” diyerek arkadaşlarını uyardı.

ANCAK sıcak kanlılılığı, oyuncularla iletişimi ve sakinliği ile ilk dönemdeki halinden çok farklı bir görüntü çizen Hagi takımın sevgisini kazanırken iki yıldızı da adeta tekzip etti. Ayhan ile Sabri şimdilerde “Hoca çok değişmiş, şeker gibi olmuş. Onunla çok başarılı oluruz” diyerek Hagi"yi öve öve bitiremiyorlar