Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Avrupa Yakası'nda yaprak dökümü devam ediyor.
Yakında ekranlara gelecek olan 'Gurbet Kuşları' dizisinin başrol oyuncusu Rutkay Aziz Orada Neler Oluyor programına katıldı.

Aziz, iki projede aynı anda yer almasının doğru olmadığını belirterek, bu nedenle Avrupa Yakası'ndan ayrıldığını söyledi. Gurbet Kuşları dizisinden teklif geldikten sonra Gülse Birsel ve yapımcı Sinan Çetin ile görüştüğünü söyleyen oyuncu Rutkay Aziz, "İkisini de idare edebilirsin gibi bir yaklaşımda bulundular. Ben iki dizide birden oynamayı doğru bulmadım. Oyuncular biraz dikkat etmeli konsomatris oyuncu haline gelmemeli. Hangi masa davet ediyorsa onu dolaşmamakta yarar var. Avrupa Yakası'nda da çok severek oynadım. Bir farklı bir yolculuğa çıktım, onlara da başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

'Hümeyra dizi için bir kayıp'

Hümeyra'nın Avrupa Yakası'nda lokomotif isimlerden birisi olduğunu ifade eden Rutkay Aziz, bu ayrılığın dizi için bir kayıp olduğunu vurgularken Gülse Birsel'i de övdü.

Aziz, "O kadar sağlam yapısı olan bir dizi ki, orada kimse vazgeçilmez değildir. Bir kişi var ki, o çok önemli. O da Gülse'nin kendisi. Gülse bu işin mimarı. Hakikaten çok özel bir arkadaş. Birtek Gülse'den vazgeçilmez" dedi.