“Adalem yırtıldı” deyip 44. dakikada doktora fırça atan ve neredeyse silah zoruyla çıkan Rüştü, Denizli"yi de kızdırdı. Sonuçta “3 dk. bekle” diyen Denizli haklı çıktı!

RÜŞTÜ"YÜ yediği goller bile bu kadar sinirlendirmedi! Bursa maçının 42. dakikasında kullandığı aut atışından sonra sağ adalesinde sorun hisseden ve kulüp doktoru Devrim Urgun"u sahaya çağıran Rüştü, neredeyse doktora saldıracaktı.

TECRÜBELİ kaleci, Urgun"a “Adalem yırtıldı, çıkmak istiyorum” dedi, doktor “Önemli bir şeyin yok, devam et. İstersen soğutucu sıkayım” cevabını verince de çıldırdı. “Adalemi benden daha mı iyi bileceksin” diye tepki gösteren ve kenara “Ne diyor bu ya?” diyen Rüştü"yü arkadaşları zor sakinleştirdi. Kartal"ın tek kaybı adalesinde yumuşak doku zedelenmesi belirlenen, milli eldiven de olmadı..

FINK"LE çarpışan Ferrari"nin göz kaslarının bağlı olduğu orbita kemiği kırılırken, İtalyan oyuncunun 1-1.5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Son idmanda aşil tendonunda ağrı hisseden İ.Kaş da maç günü yapılan kontrolde ödem tespit edilince kadrodan çıkartıldı..

NE DENİZLİ"Yİ DİNLEDİ NE DE DOKTORUNU...

Orbita kemiği kırılan Ferrari 1 ila 1.5 ay yok.

Kendi kendine sakatlığını teşhis eden Rüştü, çıkarken böyle köpürüyordu.. Ama onun sandığı gibi adalesinde yırtık yerine yumuşak doku zedelenmesi çıktı.. Denizli maç sonrası “Rüştü 3 dk. daha beklese, devre arası kendisini tedavi ederdik aslında” dedi..

Nedir Kartal"ın şu cumalardan çektiği

BEŞİKTAŞ, Süper Lig"de bu sezon 4 kez cuma akşamları oynadı ama hiç yüzü gülmedi. 7 Ağustos"ta İstanbul BŞB ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, 4. haftada G.Antep ile 0-0, 15. haftada ise Diyarbakır ile 0-0 berabere kaldı. Bursa"ya da bir cuma akşamı 3-2 yenilen Kartal, böylece cumaları 9 puan kaybetti./vatan