Güzelhisar Rotary Kulübü haftalık olağan toplantısı Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sosyal Tesislerde gerçekleştirildi. 2440 Bölge Başkanı Mükerrem Tuzcu ve 11. Bölge Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren başkanlığı"nda gerçekleştirilen iftar yemekli toplantıda, kulübün olağan çalışmalarının yanında Karacasu meslek Yüksek Okulu"nun çalışmaları ve ihtiyaçları ele alındı.
Gecede Karacasu MYO Müdürü Hakkı Babalık, okul ve çalışmaları hakkında rotaryenlere bilgi vererek bölümün ihtiyacı olan taş kesme makinesi için rotaryenlerden yardım istedi. Rotaryenler okulun bu ihtiyacının giderileceğini belirtti.
01 Temmuz 2007 tarihinde görevi devraldığını belirten Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren toplantıda 2 aylık çalışmalarını da değerlendirdi. Temren “Göreve geldikten sonra ilk olarak Aydın Valisi Mustafa Malay"ı ziyaret ettik. Aydın Rotary Kulübü Başkanı Ertan Kaymaz ve Kulüp Sekreteri Nejdet Evlimoğlu, As Başkanımız İlhan Günendi, ve Kulüp Sekreterimiz Altan Güney"in katılımı ile gerçekleşen toplantıda projelerimizi anlattık. Aydın Rotary Kulübü ile yapacağımız ortak projelere ilişkin bilgi verdik. Daha sonra Vali"yi ziyarete gelen Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Aydın İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur"u projelerimizi anlattık. Daha sonra köylere yönelik olarak yapacağımız projeler için bilgi almak için Aydın İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur"u As Başkanımız İlhan Günendi ve Kulüp Sekreterimiz Altan Güney"in katılımı ile ziyaret ederek, köylerin durumlarına ilişkin bilgi aldık. Rotary Toplum Birlikleri kapsamında yer alan kulübümüz köyü olan Dağeymir Köyü Muhtarı Malik Ayan, köyünün beklentilerini dile getirdi. 2008-2009 yılında gerçekleştireceğimiz projelerin ana başlıklarını oluşturduk. Altı üyeli dört guruptan oluşan Ocakbaşı listelerimizi üyelerimize dağıtarak, ocakbaşı toplantılarına başladık” dedi.