Söke 5. Pamuk Festivali"nin dördüncü gecesinde Kemalpaşa İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinliklerde Kemalpaşa Mahallesi sanatçıları yaklaşık 2 bin kişiyi coşturdu. Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ile başlayan etkinlikte Kemalpaşa Mahallesi Gençlerinden oluşan Hip-Hop Grubunun gösterileri nefes kesti. Gençlerin büyük beğeni toplayan muhteşem gösterilerinin ardından yine Kemalpaşa Mahlalesi Gençlerinden oluşan saz heyeti eşliğinde Kemalpaşalı genç müzisyen Barış Çoğal konseri izleyenlere Türk Sanat Müziği keyfi yaşattı.
Özel bir televizyon kanalında düzenlenen Roman Star yarışmasının final grubuna kalan Sökeli Roman Star Naciye televizyon ekranlarında yakaladığı şöhretin ardından ilk kez sahneye çıktığı Söke Pamuk Festivalinde performansı ile büyük alkış aldı. Sesinin Sibel Can"a benzemesinin yanında sahne performansı ile dikkat çeken ve son yedi yarışmacı arasında kalmayı başaran Sökeli Naciye, Söke Belediyesinin düzenlediği 5. Pamuk Festivalinde sahneye çıktı.
Naciye"nin doğup büyüdüğü Kemalpaşa Mahallesinde İlköğretim Okulu Bahçesinde gerçekleştirilen konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi. Çiçeği burnunda yeni sanatçının mahallede konser vereceğini öğrenen başta komşuları olmak üzere Kemalpaşa Mahallesi Sakinleri konsere akın ederken Roman Star Naciye"nin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendiler. Yarışmada olduğu gibi alçak gönüllü yaptığı konuşmalarla hemşerilerinin gönlünü bir kez daha kazanan Naciye, hafta sonu Fox"de yapılacak olan yarışma için hayranlarından mesaj desteği isterken konseri izleyen Belediye Başkan Yardımcı Hatice Sarınç"dan İstanbul"a taraftar otobüsü talebinde bulundu.