Zehra ÇENGİL / VATAN 


 
Yönetmen Osman Sınav’ın 10 yıldır üzerinde çalıştığı ‘Uzun Hikaye’ filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşan Tuğçe Kazaz yeni projesiyle ilgili olarak VATAN’ın sorularını yanıtladı.

Kenan İmirzalıoğlu ismi sizi heyecanlandırdı mı?

Tuğçe KAZAZ:
 Beni ilk olarak senaryo, proje, ekip heyecanlandırdı. Bir bütün olarak hepsini sevdiğim için kabul ettim. Ancak Kenan Bey’in tecrübeli olduğu da bir gerçek, bu bana heyecandan çok onun deneyimlerinden yararlanma fırsatı sunuyor.

İmirzalıoğlu ile hiç bir araya geldiniz mi?

Tuğçe KAZAZ:
 Rol arkadaşı olduğumuza göre elbette bir araya gelip çalıştık. Filme 1 ay kadar yoğun bir çalışmayla hazırlandım.

Dizilerini izlemiş miydiniz?

Tuğçe KAZAZ:
 TV’ye pek rağbet eden biri değilim. Ama Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte çalışacağımız için Ezel’den bazı bölümleri çalışmamın bir parçası olarak izledim.

Oyunculuk dersi alıyor musunuz?

Tuğçe KAZAZ:
 Bu proje için yönetmenimin beni yönlendirdiği şekilde oyunculukta eksikliklerimi ve kusurlarımı gidermek adına bir çalışma içine girdim. Bana oyuncu arkadaşlarım da bu konuda çok yardımcı oldu, onlarla birlikte de çalıştık. Bu benim için yeni bir alan olduğundan dikkatli olmaya gayret ediyorum.

Oyunculuğun gerektirdiği her şeyi yapar mısınız?

Tuğçe KAZAZ:
 Benim anlayışımda her şeyi yaparım diye bir şey yok. Oyunculuğun hakkını vermek adına kendi sınırlarım çerçevesinde gerekli her türlü çalışmayı yapar, zahmete katlanırım.

Modellik konusunda aldığınız kararlar var mı?

Tuğçe KAZAZ: Henüz modelliği bırakmadım aksine mesleğimin zirvesindeyim. Hatırlarsanız yıllar öncesinden de oyunculuk deneyimlerim olmuş ama modellik ağır basmıştı. Artık modelliğin dışında da farklı şeyler yapmak için kendimi hazır hissediyorum. Bu dönemde oyunculuğa ağırlık vereceğim.