Samsun"da evli ve bir çocuk babası 26 yaşındaki C. Ç., bir süredir arkadaşlık yaptığı 13 yaşındaki S.K.'yı alıkoyduğu ve cinsel ilişkide bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Samsun"un Hastane Mahallesi"nde oturan ve işsiz olan C. Ç., 6 ay önce tanıştığı 13 yaşındaki S.K. ile arkadaşlık kurdu. Daha sonra S.K.'yi sık sık evine getiren C. Ç, onunla cinsel ilişkiye girdi.

S.K.'nın ailesi dün akşam kızlarının eve gelmemesi üzerine polise başvurarak, “Kızımız kaçırılmış olabilir, bulunmasını istiyoruz” dedi. Polis bu başvuru üzerine yaptığı araştırmada S.K.'nın sevgilisi C. Ç.'nin evinde olduğunu belirledi. Eve giden polisler C. Ç.'yi gözaltına aldı ve S.K. ile birlikte emniyete getirdi.

Yapılan sağlık kontrolünde S.K.'nın cinsel ilişkiye girdiği saptanırken sevgilisi C. Ç., “Ben zorla alıkoymadım. Kendi rızasıyla ilişkiye girdim” dedi. S.K. da şikayetçi olmadığını sevgilisiyle kendi arzusuyla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

S.K. ailesine teslim edilirken C. Ç. de emniyetteki sorgusunun ardından küçük yaştaki kızı alıkoymak ve cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.