Elano'nun imza töreninde konuşan Yönetici Haldun Üstünel de bir mevkiye daha transfer düşündüklerini açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik heyet ve yabancı transferlerinin, GS Mobile hatlarını almak için düzenlenen törende basın mensularının sorularını yanıtlayan Hollandalı teknik adam, son olarak transfer ettikleri Brezilyalı futbolcu Elano Blumer'in çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, “Özellikle yöneticilerimizi tebrik etmemiz lazım böyle bir futbolcuyu takımımıza kattıkları için. Transfer dönemi kapanmadan kimse ne olacağını bilemez. Şimdiye kadar iyi bir takım kurduk ve şu anda da yöneticilerimiz takımımızı güçledirmeye devam ediyor. O yüzden transferi 'kapattık' ya da 'devam ettiriyoruz' diye bir şey söyleyemem. Çünkü dünyadaki her kulüp iyi bir fırsat çıkarsa değerlendirir” diye konuştu.

Rijkaard, sarı-kırmızılı taraftarların şu ana kadar kendilerine verdiği destekten memnun olduklarını ifade ederek, “Biz onları mutlu etmek için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarımız şimdiye kadar bizi iyi destekledi. Bundan sonra da destekleyeceklerini umuyorum. GS Mobile alarak daha fazla katkıda bulunacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımız, GS Mobile kullanarak, bize destek olsunlar” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, yardımcısı Johan Neeskens, antrenörler Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat, Nezih Ali Boloğlu ile yabancı transferler Abdul Kader Keita, Leo Franco ve Elano Blumer, Galatasaray Spor Kulübü İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Hakan Aydınol'un da hazır bulunduğu törende, GS Mobile hatlarıyla birlikte medyaya poz verdiler.