Sivasspor maçından sonra olduğu gibi yine özellikle savunmayı eleştiren Rijkaard'ın takımda revizyon yapacağının mesajını verdiği öğrenildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Rijkaard'ın "Size ilk yarıdaki futbolunuz için hiç birşey söylemeyeceğim. Eminim ki siz de oynadığınız futboldan utanmışsınızdır. İkinci yarıda kendinize geldiniz ve yapmanız gerekeni yapıp mücadele ettiniz. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeyeceğim hepiniz zaten biliyorsunuz. Bir an önce toparlanıp kendinize gelin. Takım için koşan, mücadele eden, hırsını sahaya yansıtan oyunculara ihtiyacım var. Bundan sonra onlar sahada olacak '' dediği bildirildi.

Rijkaard'ın 54. dakikada oyundan aldığı Serdar Özkan'dan memnun kalmadığı, Bursaspor maçında orta sahanın sağında Barış'ı görevlendirmeyi kararlaştırdığı belirtildi.Hollandalı teknik adamınm Ali Turan'ı da kulübeye çekmeyi planladığı, sakatlığı süren Sabri hakkında sağlık ekibinden rapor istediği öğrenildi. Sabri'nin maça yetiştirilmesine çalışılacağı belirtilirken, Rijkaard'ın bu kez Baros'u ilk onbirde görevlendireceği ifade edildi.

Galatasaray, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. İspanyol Marca gazetesi Sarı kırmızılıların Real Madrid'in satış listesine koyduğu Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe ile ilgilendiğini iddia etti.