Michael Fassbender, son dönemde yıldızı parlayan aktörlerin başında geliyor. 2011 yılında Magneto'tan Carl Jung'a pek çok önemli rolde seyrettiğimiz yetenekli oyuncu son olarak Utanç (Shame) filmindeki performansıyla pek çok da ödül kazandı. Her yeni projesi merakla beklenen Fassbender'in ismi son dönemde haliyle medyanın kadro dedikodularının maşetinden de hiç düşmedi. Yeni RoboCop projesinden tutun da Darren Aronofsky’nin epik Hz. Nuh projesine dek pek çok filmin kadrosunda ismi geçen oyuncu sonunda bir sonraki filmi için anlaşma imzaladı: yönetmenliğini Ridley Scott'ın yapacağı The Counselor!
Senaryosu The Road ve İhtiyarlara Yer Yok (No Country For Old Men) gibi filmlerin uyarlandığı romanların yazarı olarak tanıdığımız Pulitzer Ödüllü Cormac McCarthy tarafından yazılan The Counselor, son olarak Prometheus'ta beraber çalışan Scott ve Fassbender'i tekrar bir araya getirecek. Henüz konusu hakkında net bir bilgi verilmeyen film hakkında gelen ilk bilgiler, projenin İhtiyarlara Yer Yok'un atmosferini andırdığını fakat ondan daha karmaşık ve kapsamlı bir olay örgüsüne sahip olduğunu gösteriyor. Filmde ünlü bir avukatı canlandıracak olan Fassbender, önceleri paçayı sıyıracağını düşünse de sonunda tüm hayatını değiştirecek olan uyuşturucu işine girecek ve sonra da bu durumdan kurtulabilmek için hayatını tehlikeye atacak.
Önümüzdeki yaz çekimlerine başlanacak olan proje için şimdi kötü karakter arayışında olan yönetmen Scott'ın Jeremy Renner, Bradley Cooper ve Brad Pitt gibi isimlerle anlaşma masasına oturacağı söyleniyor. Her biri kendi alanlarında yetkinliklerini kanıtlamış üç önemli ismi buluşturan The Counselor projesinin detaylarını merakla bekleyeduralım, filmin Oscar'lara şimdiden bilet aldığı yorumları kulağımıza gelmeye başladı bile...