Ribery"nin transferi için Fransa"ya ayak bastıklarında, hayatında ilk kez gördüğü bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Gökşen “daha transferi bitmemişti, bavulları ve eşiyle birlikte bizi hava alanında bekliyordu. Ben apar topar kaçırdım onu, Adnan Öztürk, biz İstanbul"a geldikten sonra işlemleri bitirdi. O an üzerindeki kıyafetleri, Lüksemburg hava alanında kuru tavuğu yiyişi, gözümün önünden gitmiyor” dedi.

Otomobil sektöründe işleri olan Gökşen, tüm dünyada adından söz ettiren yıldız futbolcuyla anılarını anlatırken Ribery ile çektirdiği bir fotografla, bir alışveriş esnasında onun kendisine hediye ettiği anahtarlığı hala sakladığını anlatırken, akıllarda kalacak bir anı da gözler önüne getirdi:

O zaman Türkiye"ye yeni gelmişti, Citroen C4 hediye etmiştim Ribery"e. O an görmeniz lazımdı… Je t"aime je t"aime(seni seviyorum) diye diye boynuma sarıldı. Şimdi Ferrari"leri Porshe"leri beğenmiyor. O zamanın yöneticisi olarak, gidişi oyun olsa da elimizde tutamamamız büyük yaradır hepimizde. Camiamızdan ben de özür dilerim…

MİLLİYET