Bir kafede bir araya gelip kahvaltı yapan ikiliden Okan Yalabık, çıkışta otomatik vitesli otomobiline alışamadığından olsa gerek az kalsın yolda kalıyordu.
Muhteşem Yüzyıl'daki oyunculuklarıyla son dönemde adlarından söz ettiren Okan Yalabık ile Mehmet Günsür önceki gün Bebek'te kahvaltı keyfi yaptı. Denize karşı oturdukları masada bir yandan çaylarını yudumlayan ikili ardından hesabı ödeyip mekandan çıktı. Ancak cipinin direksiyonuna oturan Yalabık'ı hiç beklemediği bir süpriz bekliyordu.

Pargalı'nın sonu tarihteki gibi

Ünlü oyuncu otomatik şanzımanlı vites sistemine alışamayınca cipini bir türlü çalıştıramadı. Kontağı çevirmesine rağmen aracın çalıştıramayan oyuncu, birkaç denemeden sonra yine başarısız olunca hemen çevredeki valelerden yardım istedi. Yanına gelen görevlilerin müdahalesiyle Yalabık'ın D konumunda unuttuğu için çalışmayan cip, vites harekti sağlayan P konumana alınca hareket etti. Valelerden aldığı yardım sayesinde yolda kalmaktan son anda kurtulan Yalabık rahat bir nefes alırken ardından gaza basıp yola çıktı. Ünlü oyuncu bu sırada gazetecilerin diziyle ilgili sorularını ise "Dizi iyi gidiyor. Sezon sonuna geliyoruz. Her şey yolunda heyecan dorukta. Pargalı'nın sonu da tarihte nasıl olduysa öyle olacak" diye yanıtladı. Yalabık ardından son günlerde rol arkadaşı Selma Ergeç ile aşk yaşadığı iddialar üzerine cipinin camını kapatıp, sessiz kaldı