'Enişte ben ablamın seni kimlerle aldattığını biliyorum' dedi ve olayın seyri değişti

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'ne bağlı Çayboyu Beldesi'nde, kayınpederinin evine misafirliğe gelen H.G.'nin, baldızı H.K.'ya (14) tecavüze yeltendiği, bu sırada eşi F.G.'nin (34) de öz kardeşinin ellerini tutup kocasına yardım etmeye çalıştığı iddia edildi. H.G. ve eşi F.G. kayıplara karıştı.

İzmir"in Çeşme İlçesi"nde oturan işsiz H.G., eşi F.G."yi de yanına alıp bir ay önce kayınpederi D.K."nın (65) Kavaklıdere"nin Çayboyu Beldesi"ne 4 kilometre uzaklıktaki Yeni Mahalle"deki evine tatile geldi. İddiaya göre, bu gece saat 01.30 sıralarında, H.G. ile kendisini aldattığını savunduğu eşi F.G. ile arasında tartışma çıktı. Tartışmaya aynı odada kalan, Çayboyu Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu"ndan bu yıl mezun olan F.G."nin kardeşi H.K. da katıldı. H.K."nın “Enişte ben ablamın seni kimlerle aldattığını biliyorum” demesi üzerine olayın seyri değişti.

Çılgına dönen H.G."nin bir anda baldızı H.K."nın üstüne atlayıp tecavüze yeltendiği, eşi F.G."nin de öz kardeşinin ellerini tutup elbiselerini çıkararak kocasına yardım etmeye çalıştığı iddia edildi. Gürültüye uyanan baba D.K."nın koşarak odaya girmesiyle H.K."nın eniştesi ve ablasının elinden kurtulduğu belirtildi. D.K. ve kızı H.K. jandarmaya gidip şikayetçi olurken, enişte H.G. ve eşi F.G. kayıplara karıştı.

Yatağan Devlet Hastanesi"nde sağlık kontrolünden geçirilen küçük kızın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı.
Baba D.K. Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı"na giderek damadı H.G. ve kızı F.G. hakkında suç duyurusunda bulundu.
İkinci evliliklerini yaşadığı öğrenilen firari çiftin halen arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi- vatan