Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlılar'ın dün sabah idmanı sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizli, "Sezon sonunda revizyon olacak mı?" sorusuna, "Şu anda iki kupada birden finale yürüyen tek takım Beşiktaş. Böyle bir ortamda revizyon konuşmanın anlamı yok. Bu soruya 25 gün sonraki duruma göre cevap verebilirim" dedi. Siyah-Beyazlı defansın etkili isimlerinden İbrahim Toraman, Fenerbahçe yenilgisinde asıl suçun kendilerinde olduğunu söyledi. Toraman, "Takım olarak biraz stresliydik. Sahada yapmamız gerekenleri yapamadık. Kalan maçlarda telafi edeceğimize inanıyorum" diye konuştu. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin ligde hafta sonu oynayacağı Ankaraspor maçına ilk 11'de Delgado yerine Yusuf'la başlayacağı öğrenildi. Denizli'nin deneyimli oyuncuyla özel olarak ilgilendiği ve "Ankara maçında senden çok şey bekliyorum. Kocaeli ve Hacettepe maçındaki gibi oynamalısın" diye konuştuğu kaydedildi.

YENİLGİYE İLGİNÇ MAZARET
F.Bahçe yenilgisinin nedenlerine de değinen Denizli, "Bunda yaşanan baskı da bir etkendir. Stada emniyetin isteğiyle semt içinden gelmeyişimiz bile etkilemiştir. Oyuncularım motive oluyordu. Ayrıca, bir takım 2 kötü ismi taşıyabilir. O gün herkes kötüydü. Delgado, Tello ve Bobo'dan kendileri gibi oynamalarını bekliyorum" diye konuştu. Denizli, Nobre'nin beklenenden daha geç döneceğini belirtti.

SİMDİ SIRA SENDE YUSUF
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin ligde hafta sonu oynayacağı Ankaraspor maçına ilk 11'de Delgado yerine Yusuf'la başlayacağı öğrenildi. Denizli'nin deneyimli oyuncuyla özel olarak ilgilendiği ve "Ankara maçında senden çok şey bekliyorum. Kocaeli ve Hacettepe maçındaki gibi oynamalısın" diye konuştuğu kaydedildi.

ASIL SUÇ BİZLERDE
Siyah-Beyazlı defansın etkili isimlerinden İbrahim Toraman, Fenerbahçe yenilgisinde asıl suçun kendilerinde olduğunu söyledi. Toraman, "Takım olarak biraz stresliydik. Sahada yapmamız gerekenleri yapamadık. Kalan maçlarda telafi edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

RÜŞTÜ İDMANI YARIM KESTİ
Dizinde ağrıları olan Rüştü, dünkü antrenmanı yarıda bıraktı. Tedaviye alınan Rüştü Ankara'ya götürülecek. Nobre yine antrenmanda yer almadı. F.Bahçe ve A.Gücü maçlarında oynasa da ağrılarıyla sahada olacağı kaydedildi. G.Zan ve Tello ise idmana çıktı.

DERBİYİ UNUTTURACAĞIZ
Siyah-Beyazlılar'ın Slovak oyuncusu Fenerbahçe yenilgisinin herkesi üzdüğünü belirterek, "Bizim için beklenmeyen bir sonuçtu. Ancak sezon sonunda mutlu sona ulaşarak bu mağlubiyeti unutturacağız. Kalan 4 maçımızı da kazandığımız takdirde zirveye kurulacağımıza inanıyorum. Elimden geleni yapacağım" dedi.

BÖYLE GİTMEYECEK
Şilili Tello, Bursa ve F.Bahçe maçlarında büyük fırsat teptiklerini belirterek, "Ancak bu böyle gitmeyecek. Son gülen her zaman iyi güler" ifadelerini kullandı.