Sabri, Hakan ve Arda"nın Milli Takım"da sakatlanmasına isyan eden G.Saray"ın tavrına rağmen Hiddink, yeni yeni iyileşmeye başlayan 3 ismi kadroya alacak.

A MİLLİ Takımımız"ın Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçların aday kadrosunun açıklanmasına 2 gün kala Guus Hiddink ile G.Saray başta olmak üzere kulüplerin arasında gerginlik kapıda. Bunun en büyük sebebi ise Kazakistan ve Belçika maçları öncesinde oyuncularının tam iyileşmemelerine rağmen kadroya davet edildiğini iddia eden sarı-kırmızılıların şimdi yine aynı durumla karşı karşıya kalması.

G.SARAY Teknik Direktörü Rijkaard ile başkan Adnan Polat hemen hemen her platformda Sabri ve Hakan"ın sakat sakat takıma alındığı belirterek Hiddink"i eleştirmişlerdi. Sabri"nin Antep maçında sakatlanması ve Hakan"ın da henüz takıma katılamamasından milli takımı sorumlu tutan Aslan, Arda"nın da 7 Eylül"deki Belçika maçında sakatlanmasıyla ağır bir darbe almıştı.

SEMİH"İ DE ALACAK

ŞİMDİ o maçların üzerinden 1 ay geçti. Ligde oynayamayan Arda, Sabri ve Balta ligde bu haftaki karşılaşmalarında da oynamayacak ama milli maç arasında iyileşmiş olacak. 3 futbolcu da Milli Takım"a gitmek için can atıyor. Bu oyuncuların durumunu yakından takip eden Hiddink de sarı-kırmızılı teknik heyet ve yönetimin tepkisine rağmen üç yıldızı da kadroya alacak.

HIDDINK ile G.Saray arasındaki gerginliğin bir benzeri de Hollandalı hoca ile F.Bahçe arasında yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin idmanında sakatlanan Semih"in de milli maç arasında tamamen hazır duruma gelmesi beklenirken, Hiddink"in bu oyuncuyu da aday kadroya çağıracağı öğrenildi.