Serginin açılışına katılan Akbük Belediye Başkan Vekili Avni Akgün, sanata ve sanatçıya önem vermeyen idarecilerin, hiçbir zaman başarılı olamayacağını savunarak, “Sanatçılarımızın yapmış olduğu çalışmalara katkıda bulunmak, onlara destek olmak hepimizin görevlerinin içinde olmalıdır. Ressam Gülnaz Deniz hanıma çalışmalarından ve sergisini Akbük"ümüzde açmış olmasından dolayı kendisini teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ressam Gülnaz Deniz ise, çocukluktan bu yana resmin vazgeçilmez bir tutku olduğunu ifade ederek, “2008-2009 yıllarında resim kurslarına katıldım. İlk kişisel resim sergimi Barış Manço kültür merkezinde açtım. Daha sonra geçen yıl Didim-Altınkum"da ve Bursa Ahmet Vefikpaşa sergi salonlarında sergiledim. Akbük"de açmış olduğum bu sergimdeki tablolarım son 1 yıllık çalışmalarımdan oluşmaktadır. Akbükte yılın uzun bir bölümünü Kumkent"teki evimde resim çalışmaları ile geçirmekteyim. Akbük"e özgü ve burada başlamış olduğum ve devam etmekte olan resim çalışmamı, serginin sonlarında sergileyeceğim. Bu imkanı bana sağlayan Sayın Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı"ya sanata ve sanatçıya verdiği önem ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ressam Gülnaz Deniz"in hazırladığı yağlı boya resim sergisinin açılışı Belediye Başkan Vekili Avni Akgün tarafından açıldı. Serginin bir hafta boyunca açık kalacağı bildirildi. iha