Adnan Menderes Üniversitesi Senato Toplantısı, ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu"nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu"nda yapılan toplantıya ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu başkanlık ederken, ADÜ"ye bağlı fakültelerin dekanları ve okul öüdürleri hazır bulundu. Toplantı basına kapalı yapıldı. Toplantıda ADÜ Didim MYO"nun son durumu ele alındığı öğrenilirken ADÜ"ye tahsis edilen kadroların durumunun görüşüldüğü öğrenildi.
“ÖĞRENCİLERE ÖDÜL TÖRENİ”
ADÜ Senato Toplantısı"nın ardından İstanbul ve Antalya"da düzenlenen Gastronomi yarışmasında derece elde eden ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri Engin Şentürk, Osman Mahir Balıkçı ve Onur Çetinkaya Rektör Birincioğlu tarafında çiçekle ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
“REKTÖR EKMEK YAPTI.”
Ödül töreninin ardından Rektör Birincioğlu, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu ve Didim Ticaret Odası Ufuk Döver ile bir araya geldi.
Rektör Birincioğlu daha sonra öğrenciler tarafından yapılan ekmek etkinliğine katıldı. Aşçı kepi ve önlüğü giyen Rektör Birincioğlu öğrenciler tarafından yoğrulan hamurda ekmek yaptı. Etkinlik kapsamında müzik dinletisi de yapılırken daha sonra toplantı onuruna verilen yemeğe geçildi.