AYDINPOST ÖZEL-Aydın'da internet haberciliğinin markası Aydınpost'un Editörü Erman Çetin'in hazırlayıp sunduğu, Radyo Aymega (99.0), Radyo Megastar (102.7), Radyo A (105.3)'dan ortaklaşa canlı olarak yayınlanan "Erman Çetin'le Birebir" programının bugünkü konuğu ADÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Gökhan Erpek oldu.

ADÜ GERİDE KALDI
15 yıldır Adnan Menderes Üniversitesi'nde görev yaptığını ifade eden Prof. Dr. Gökhan Erpek, "Adaylık için doğru zamanı beklemek durumndaydım. ADÜ bugün kendisiyle aynı dönemde açılmış olan üniversitelerden geride kaldı. Bundan sonraki dönemde daha fazla katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum" dedi.

AKREDİTASYONA ÖNEM VERECEĞİZ
Eğitimde akreditasyon dönemi uygulamalarına ağırlık vermeyi hedeflediğini ifade eden ADÜ rektör adayı Erpek, "4 yılda bir ya da iki eğitim biriminin programa uyumunu sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Hedefi gerçekleştirmemiz durumunda eğitim birimi farklılığını hissedecektir" diye konuştu.

İLK İŞ BORÇLARI YAPILANDIRMAK
Seçildiği takdirde ilk iş olarak borçları yapılandırmayı düşündüğünü söyleyen Prof. Dr. Erpek, "Hizmet kalitemizi artırmalıyız. Eğitime dayalı altyapı eksikliklerimizi tamamlamayı hedefliyorum. Yeni binalar inşa etmeliyiz" dedi.

"BEN DAHA İYİYİM"
6 rektör adayı arasında kendisini daha şanslı bulduğunu belirten Gökhan Erpek, "Çünkü ben daha iyiyim. Siz daha iyi olacaksınız ki ekibiniz de iyi olsun. Tartışma yapmak üzere değil, üzüm yemek üzere göreve talip olduk. Üniversitenin sahip çıkılması gerekiyor" diye konuştu.

MİNİ ŞEHİR ORTAYA ÇIKABİLİR
ADÜ Ziraat Fakültesi'nin 22 km, Veterinerlik Fakültesi'nin ise şehre 6 km uzaklıkta olmasının üniversitenin dağınık bir görüntü almasına neden olduğunu dile getiren Erpek, "O mevkide ara yol yapılsa orada mini bir şehir ortaya çıkabilir. Bu 15 yıl önce konuşuluyordu fakat şimdi kimsenin ilgilendiği bile yok" dedi.

BAZILARININ HAKLARI YENDİ
ADÜ'de bazı öğretim görevlilerinin haklarının yendiğini iddia eden rektör adayı Gökhan Erpek, "Rektör Şükrü Boylu'yu başarılı bulmuyorum. Daha iyi olabilirdi" sözleriyle de eleştirdi.

BESYO'YU NAZİLLİ'YE TAŞIMAZDIM!
Kendisi rektör olsaydı Beden Eğitim ve Spor Meslek Yüksekokulu'nu Nazilli'ye taşınmasının gerek kalmayacağını da ifade eden Gökhan Erpek, ADÜ'nün lisansüstü eğitim bölümündeki sayını da yetersiz kaldığını belirtti.

PAZAR ALIŞVERİŞİNİ ERPEK YAPIYOR
Evli ve bir çocuk babası olan Erpek, evde pazar işlerini de kendisinin yaptığını, rektör adaylığı konusunda da eşinin önce itiraz ettiğini fakat sonradan destek çıktığını da sözlerine ekledi.