F.Bahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek üst üste 7. galibiyetini aldı ve 1964-65 sezonunda kırdığı en iyi sezon başlangıç rekorunu egale etti. 10. dakikada Bilica'nın pasında Alex'in köşeye giden harika topunu kaleci Polat çeldi. Pozisyonun devamında Alex'in pasında ceza sahası içinde Kazım'ın vuruşu ağlara gitti: 1-0. 21. dakikada Batak'ın ortasında Zitouni'nin kafa vuruşu beraberliği getirdi: 1-1. 24. dakikada Kazım'ın ceza sahasından nefis şutu üst direkten döndü. 44. dakikada bu kez Mehmet Topuz vurdu. Top yine direğe takıldı.

MAÇ BİTERKEN KAZANDI

55. dakikada Alex'in nefis pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Güiza Polat'a takıldı. 77. dakikada F.Bahçe Güiza'nın ayağından net bir gol fırsatından yararlanamadı. Kaleciyle karşı karşıya kalan İspanyol golcünün vuruşu Polat'tan döndü. 82. dakikada Bilica'nın vuruşu yan direkten döndü. 90. dakikada Antalyaspor'un galibiyet için bastırırken F.Bahçe kontratağa kalktı. Bir anda Güiza, Semih, Uğur Boral ile karşı karşıya kalan kaleci Polat Semih'in golüne engel olamadı: 2-1.


Anneme küfrettiler

Antalyaspor maçında 1 gol atan bir topu da direkten dönen Kazım, geçen hafta bir taraftarın annesine küfür etmesinden dolayı tartışma yaşadığını söyledi. Milli oyuncu, taraftarın kötü performansa tepki göstermesinin normal olduğunu ancak bunun çirkin sözler gerektirmediğini belirterek "Annem hakkında küfür edildi. Orada benim annem de oturuyor olabilirdi. Küfürü duyduğum zaman kendimi kaybettim. Homurdanmalar olabilir ama küfür edip kişiselleştirdiğiniz zaman olmuyor" dedi. Bu arada Antalya maçında sarı kart gören Kazım haftaya oynanacak G.Birliği maçında cezalı duruma düştü.


Sheriff tek golle yıkıldı

F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Sheriff Tiraspol, Moldova Ligi'ndeki 9.maçında Zimbru'ye Gheorghe Andronic'in 45. dakikada attığı golle 1-0 mağlup oldu. Sheriff Moldova liginde şu ana kadar oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı, 22 kez fileleri sarsarken atıp kalesinde yalnızca 2 gol gördü.-yeni şafak