Emre, menajerlere kulübünde mutlu olduğunu söyleyip, oğlu için de yurt dışına gitmeyi düşünmediğini belirtti.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe formasını giydiği andan itibaren hem sahadadaki performansı hem de saha dışındaki davranışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu küçük bir serveti reddetti.

Menajerler, yıldız futbolcuya bir zamanlar Beşiktaş’ta oynayan Tabata ve G.Saray forması giyen Keita’nın yer aldığı Katar kulüplerinden birine transferi halinde 3 yıllığına 15 milyon Euro’luk teklif sundu.

ÖMER AKİF ETKİLEDİ

Emre’yi Al-Sadd, Al Ahli ve Al Rayyan gibi kulüplerden birine götürebileceklerini söyleyen menajerlere Emre, şok bir yanıt verdi; “Fenerbahçe’de mutluyum. Teklifiniz için teşekkür ederim.”

Sarı lacivertli kulüpten yıllık 3.5 milyon Euro alan ve 2012 yılında sözleşmesi bitecek olan Emre Belözoğlu için Fenerbahçe Kulübü’ne istedikleri kadar ücret verebileceklerini söyleyen menajerler, paranın önemli olmadığını vurgulayarak Emre’nin ‘evet’ demesinin yeterli olduğunu söyledi.

Milli oyuncunun geçtiğimiz ay oğlu Ömer Akif’in de dünyaya gelmesi sebebiyle de Türkiye’den ayrılmayı düşünmediği için teklife olumlu yanıt vermediği öğrenildi.

DÜNYA YILDIZLARI KATAR'DA

Katar'da dünyanın sayılı yıldızları top koşturuyor. Türkiye Ligi’nden tanıdığımız Keita, Tabata , Eller ve eski Gençlerbirliği oyuncusu Marcinho dışında Lyon’dan tanıdığımız Juninho, Barcelona’da forma giyen Gabri, Marsilya’da forma giymiş olan Kone gibi Avrupa futbolunun tanınmış yıldızları forma giyiyor.

EMRE BU SEZON NE YAPTI?

MAÇ TÜRÜ                  MAÇ SAYISI    GOL
Süper Lig                          20                 3
Türkiye Kupası                 1                   0
Şamp. Ligi Ön Eleme     2                   1
Avrupa Ligi Ön Eleme    1                    1