Doktor Bülent Alp Aydın, dünyada ilk yumurtalık naklini yapıp, kısır kadınlara umut aşıladı. Evlat hasretiyle yanan ailelerin kurtarıcısı oldu. 10 yılda ise 10 bin bebeği hayatla tanıştırdı.

TÜRK doktorlarının uluslararası tıp alanındaki başarıları göz dolduruyor. Dünyada ilk yumurtalık naklini yaparak tıp literatürüne adını yazdıran Dr. Bülent Alp Aydın, şimdi de literatüre geçecek başka bir rekora imza attı. Doktor Aydın, ABD'de kanserli bir hastadan radyasyon tedavisi öncesinde aldığı yumurtalığı hastanın kolunda deri altına yerleştirerek, dünyada bir ilki gerçekleştirdi.

YUMURTALIK NAKLİ
Yumurtalık nakliyle adını dünyaya duyuran Aydın, Türkiye'ye döndükten sonra da en çok tercih edilen kadın doğum uzmanlarından biri oldu. Hastalarına 7 gün 24 saat VİP hizmet vermesiyle tanınan Aydın, doğum sürecini yakından takip ederek, doğum sancısı başladığı andan doğumun gerçekleştiği ana kadar hastasının yanında oluyor. Gece gündüz demeden doğumhaneye koşan Aydın, günde ortalama 4 bebek doğurtuyor. Ayda en az 100 bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olan Aydın, 2001 yılından bu yana 10 binin üzerinde doğum yaptırdı. Doğurttuğu bebek sayısıyla yeni bir rekora imza atan Aydın, en çok tercih edilen kadın doğum uzmanları arasına girdi.

SANAL ALEMİN KRALI
Doktor Aydın'ın hastaları aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti elektronik ortamında dile getirmeye başladı. Bir çığ gibi yayılan bu ünü sayesinde doktor Bülent Alp Aydın, sosyal paylaşım sitelerinin de en çok tavsiye edilen doktoru oldu.