Konuşmanın sitede yayınlanmasından önce evinde 1 çuval kömür bulunurken şimdi 80 çuvala ulaştığını söyleyen Salih Yüksel, bugün evlerine kargo ile kızının giymesi için 4 çift bot geldiğini açıkladı.

Orhangazi'deki Atatürk İlköğretim Okulu 3/F sınıfında, öğretmeni Cemal Aykaç'ın yarıyıl tatili öncesi karne dağıtım gününde, "hatıra olsun" diye çekip yurt dışında yaşayan kızına gönderdiği görüntüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanınca izlenme rekorları kırdı. Sınıf arkadaşlarına yaptıkları konuşmalarla dikkati çeken sınıf Başkanı Havva Mutlu ve Yardımcısı Gizem Bera Yüksel, Kanal D'de yayınlanan "Beyaz Show"a da konuk olunca ilgi odağı haline geldi. Sınıf arkadaşlarına yaptığı konuşmanın yanı sıra "Beyaz Show'da da görüntüleri çeken öğretmeninin programa katılmasına izin vermeyen Valilik yetkililerine de "Onların kalıplarına tüküreyim' diyerek tepki gösteren Gizem Bera Yüksel'in babası, kızının cuma gecesi Beyazıt Öztürk"ün programına katıldıktan sonra İstanbul"da kaldığını söyledi. Konuşma yayınlanmadan önce evinde 1 çuval kömür bulunurken bu sayının şimdi 80'e ulaştığını anlatan Salih Yüksel, “Kızım İstanbul"da televizyon kanallarının ilgi odağı oldu. Beyazıt Öztürk ve Acun onunla özel ilgileniyor. Reklam filminde oynatacaklar. Bu çikolata veya kola reklamı olabilir” dedi.

KARGO İLE 4 BOT GELDİ

Kızının konuşma sırasında yırtık olan botlarını göstermesinden sonra kargo ile bugün evlerine 4 çift bot geldiğini söyleyen Salih Yüksel, cep telefonu ile arayıp kendilerine çok sayıda kişinin banka hesabını sorduğunu bu yardımların yapılması halinde çocuklarının hayatının kurtulacağını vurguladı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, karne günü çekilip internette yayınlanan görüntülerden sonra görüntüyü çeken Sınıf Öğretmeni Cemal Aykaç hakkında geçen cuma günü başlattığı soruşturmayı hafta sonu da sürdürdü. Bursa'dan görevlendirilen bir müfettiş Orhangazi"ye giderek Gizem Bera Yüksel'in babası Salih Yüksel ile görüşen müfettişler kendisine, videonun nasıl çekildiğini, neden yayınlandığını, Gizem'in katıldığı Beyaz Show'da vali için “Kalıbınıza tüküreyim” sözlerini neden söylediğini sordu. Yüksel"in de, görüntülerin internette kesinlikle kötü amaçla yayınlanmadığını ve kızının vali hakkındaki sözlerini de çocukluğundan dolayı sarf ettiğini söylediği belirtildi.