'Bir erkekle aldatıldım' itirafı gündeme bomba gibi düşen Ayşe Özyılmazel, röportajın yankılarını yine Akşam'a anlattı.

'Bir erkekle aldatıldım' itirafı gündeme bomba gibi düşen Ayşe Özyılmazel, röportajın yankılarını yine Akşam'a anlattı. Açıklamasının ardından polemik yaşadığı Hülya Avşar'a dava açan Özyılmazel bu kez sert konuştu: Beni ve açıklamamı reklam malzemesi olarak kullanmalarına izin vermeyeceğim!

Bir erkekle aldatıldım açıklamanızdan pişman oldunuz mu?

Hayır asla pişman olmadım. Bununla birlikte aslında ben röportajda daha mühim olan bir şey söyledim ama hiç kimsenin ilgisini çekmedi. Şiddet gördüğümü açıklamıştım ama insanlar bunu duymazdan geliyor. Bana o kim demiyorlar. Çünkü herkes diğerinin yatağına çok meraklı.

Siyaset yazan köşe yazarları bile bu olayı köşelerinde konu edindiler. Bu açıklamanın çok ön plana çıkmasına kızıyor musunuz?

Kızmıyorum. Sadece bu olayı kendi reklam malzemesi haline getirmelerine izin vermeyeceğim. Bunun için elimden geleni yapacağım.

Bu itirafı reklam malzemesi olarak kullanıyor dediğiniz kişi dava açtığınız Hülya Avşar mı?

Yargıda olduğu için bu konuda konuşmak istemiyorum. Bu benim için bir konu bile değil. Adalete güveniyorum. Beni destekleyen dostlarım var.

Tüm bu tartışmadan önce Hülya Avşar'la diyaloğunuz var mıydı?

Hayır tanışmıyorduk.

Davanın geliri Ajda koleksiyonuna

Önceki gün Biscolata markasının tanıtımına katılan Özyılmazel, Avşar'a açtığı davayı kazandığı takdirde tüm parayı Twist'in Ajda Pekkan koleksiyonuna yatıracağını açıkladı. Özyılmazel, tanıtıma da koleksiyondan bir mont ile katıldı.