Necati Şaşmaz ile Nur Fettahoğlu 'Kurtlar Vadisi Filistin' filminin dışında görüntülenemedi.

“Kurtlar Vadisi”nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin Mahidevran’ı Nur Fettahoğlu’nun ilişkileri doludizgin sürüyor. Borsacı eşi Murat Aysan ile boşandıktan sonra “Muhteşem Yüzyıl”daki rol arkadaşı Filiz Ahmet ile Maçka’da oturmaya başlayan Fettahoğlu, Şaşmaz ile ilişkisi ilerleyince de oyuncunun Anadolu Yakası’ndaki villasında taşınmıştı.

Şaşmaz’ın şoförlü minibüsünü de emrine verdiği Fettahoğlu, önümüzdeki günlerde sevgilisiyle beraber Ukra İnşaat’ın reklam filminde rol alacak. Yıllardır gelen onlarca reklam teklifini reddettikten sonra geçen yıl bir inşaat firmasının yüzü olmaya kabul eden Şaşmaz’ın rol aldığı kampanya “Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz sonunda imzayı atıyor!

Daha ilk gördüğü anda etkilendiğini ve karar verdiğini dile getiren Şaşmaz, imza atmak için gün sayıyor” sloganıyla tanıtılmıştı. Daha önce Bergüzar Korel, Nefise Karatay ve Hatice Şendil gibi ünlü ve güzel kadınlarla aşk yaşayan ancak hiçbiriyle “Kurtlar Vadisi” dışında bir projede rol almayan Şaşmaz’ın Fettahoğlu ile reklam filmi çekme kararı ise duyanları şaşırttı.

MİLLİYET