Akkaya'nın eski sevgilisi Efe Özbilgin'in istememesine rağmen çocuğunu dünyaya getirme konusundaki kararı masaya yatırıldı. Ancak ilerleyen saatlerde Efe Özbilgin'in notunun bir zarf içinde Muhtar'a iletilmesi, gazeteciyi kızdırdı.

Programın ilerleyen saatlerinde ise Reha Muhtar'a rejiden bir not iletildi. Muhtar'ın sözlerinden Efe Özbilgin'in, Mehmet Ali Birand üzerinden, kendisiyle ilgili konunun konuşulmasından rahatsız olduğunu ilettiği ve durdurmaya çalıştığı anlaşıldı.

Reha Muhtar, bu not üzerine sert bir üslupla şunları söyledi: "Biraz önce Efe arkadaşımız da bir not iletmiş. Mehmet Ali Birand üzerinden bize. Hiç gerek yok böyle bir not falan iletmeye. Buradaki bizim meselemiz kişiselleştirme değil, belki biraz gerilmiş olabilir arkadaşımız ama hiç bunu yapmaya kimsenin ihtiyacı yok.

Kimse bana da kimsenin üzerinden mesaj falan iletmesin. Çok ayıp olur. Biz burada kişiselleştirmiyoruz olayları. Sadece olayları konuşuyoruz. Yani burada 'Sen olsaydın' şeklinde. Yoksa o kişiye yönelik bir şey değil. "