Taner, Didim’de ‘püskevit’ adını verdikleri bisküvi arası lokum dağıttı.
MHP Aydın Milletvekili ve MHP Aydın 2. sıra Milletvekili Adayı Recep Taner seçim çalışmaları kapsamında Didim’e geldi. Seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Taner ülke sorunlarına değindi. Konuşmalar öncesinde MHP Didim İlçe Teşkilatı partililere ve davetlilere Bisküvit ve lokum dağıttı.
MHP Aydın Milletvekili Recep Taner MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bisküviye ‘Püskevit’ demesinden yola çıkarak yaptığı alıntılardan başlarken “Biz Bisküviye ‘Püskevit’ deriz ama Şehide, çiftçiye rencide edecek kelimeler kullanmayız. İşçilere senin yerine çalışacak çok işçi var demeyiz. Biz mecliste sizlerin temsil etmek için ordayız. Sizlerin sesi ve kulağı olmak için ordayız. 12 Haziran’da sizlerin sesi olmak için ordayız. Bugün burada güzel bir tablo var. Kadınlarımızın analarımızın da bu tablo içerisinde yer alması bizleri mutlu etti” dedi.

37.jpgTaner konuşmasında AK Parti hükümetinin siyasi ve sosyal sıkıntılara çare olmadığını da iddia ederek Türkiye’nin de ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını belirtti. Taner konuşmasının devamında “Sayın Başbakan nereden nereye geldik, diyor doğru, 80 yıllık ülkemizin borcu 222 milyar dolarken AK Partinin iktidarında bu borç 8,5 yılda 518 milyar dolara yükseldi. Hazırlattıkları broşürleri dağıtıyorlar. İhracatı yazmışlar 100 milyar dolar diye ithalatı neden yazmıyorlar. İthalatın 170 milyar dolar olduğunu neden yazmıyorlar. Yani ülkenin sattığı ile aldığı ortada, biz bu tabloyu ortadan kaldırmak için iktidara talibiz” ifadelerine yer verdi.