Santiago Bernabeu Stadı'nı dolduran 75 bine yakın taraftarı önünde oynayan Real Madrid, Alcorcon'a karşı tek golünü 82. dakikada Van Der Vaart'ın ayağından buldu.

Kaka, Raul, Van Nistelrooy, Pepe, Gago, Higuain gibi yıldızlar topluluğundan oluşan Real Madrid'in bir 3. lig takımının savunmasının geçememesi taraftarlardan büyük tepki alırken, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin istifasını isteyen tezahüratlar yapılıp, ıslıklarla futbolcular protesto edildi. Real Madridli taraftarlar, maç sonuna doğru ''oley oley'' diye bağırarak, Alcorconlu futbocuları da kutladılar.

GEÇEN SEZON DA 3. LİG TAKIMINA ELENMİŞTİ

Tarihinde Kral Kupası'nı 17 kez kazanan ve en son 1993'te bu kupayı kaldıran Real Madrid, geçen sezon da yine bir 3. Lig takımı olan Real Irun'a elenmişti. FC Barcelona'nın geçen sezon kazandığı 3 kupayı (lig, Kral Kupası, Şampiyonlar Ligi) bu sezon yakalamak hedefiyle sezona başlayan Real Madrid, şimdiden bu olasılığın dışında kaldı.

Bu arada Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, bir İspanyol televizyon kanalına yaptığı açıklamada, ''Bu sezon kupa kazanamamak başarısızlık olmaz. Külüp şu anda yeniden inşa aşamasında. Önemli olan Real Madrid'in, layık olduğu yere, uluslararası saygınlığa yeniden sahip olması'' dedi./milliyet