Araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar birçok istasyonunda çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK"ün bu hizmetlerine ek olarak başlattığı ve halen 32 ilde uygulamakta olduğu “Randevu Sistemi Uygulamasına” yeni istasyonlar eklenmeye devam ediyor. TÜVTURK Aydın Merkez İstasyonu da 07 Aralık tarihinden itibaren randevu ile hizmet veren TÜVTURK İstasyonları arasına katıldı.

TÜVTURK"ün halen 32 ilde 64 istasyon ile hayata geçirdiği ve hızla yaygınlaştırdığı randevu sistemi uygulaması, 07 Aralık tarihinden itibaren Aydın Merkez İstasyonu"nda da devreye girdi. Bundan böyle araçlarını TÜVTURK Aydın Merkez İstasyonu"nda muayene ettirmek isteyen araç sahipleri randevu alarak işlemlerini kısa sürede kolaylıkla tamamlayabilecekler.

İsteyen araç sahipleri önceden olduğu gibi randevu almadan da TÜVTURK istasyonlarından sıra numarası alarak muayene işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Araç Muayene İstasyonlarında araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar istasyonlarında çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK, uygulamaya koyduğu randevu sistemiyle haftanın belirli günlerinde veya gün içinde belirli saatlerde oluşan dengesiz talep yoğunluğun en aza indirgenmesini sağlayacak.