Piliç göğüs fileto etinden hazırlanan Lezita Piliç Yaprak Döner, Ramazan ayı boyunca hem aile hem de misafirler ile birlikte buluşulan iftar ve sahur sofralarına sağlıklı ve pratik lezzeti getiriyor. Lezita Piliç Yaprak Döner, fırında 180°C 4 dakikada ya da önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada 4– 6 dakika ısıtarak servis yapılabiliyor. Dileyenler pilav üstü dileyenler sebze veya salata ile birlikte porsiyon olarak dileyenler de lavaş ya da pide arasında sofralarını, Lezita Piliç Yaprak Döner ile süsleyebiliyor. Lezita Piliç Yaprak Döner, Ramazan sofralarını hem sağlıklı hem de pratik ve farklı bir lezzet ile taçlandırmak isteyenlerin ağzına layık bir alternatif oluyor. 
 
Lezita Piliç Yaprak Döner, piliç dönerin nefis tadına sahip olması için kalitesi Lezita tarafınca onaylanmış tedarikçilerden alınan süt, yoğurt, baharat, soğan ve salça ile hazırlanan özel sosta bir gece dinlendiriliyor. Usta eller tarafından itina ile sarılıyor ve geleneksel tada ulaşması için klasik döner ocaklarında yavaş yavaş pişirilerek kesiliyor. 300 gramlık tabaklı ambalajlarda, hem donuk hem de taze olarak satışa sunuluyor.
 
Lezita’da neler yok ki?
 
Hayatın Lezzeti Lezita, Türkiye’de yem sektörünün öncü ve lider kuruluşu ABALIOĞLU güvencesiyle 2006 yılında tüketicisiyle buluştuğundan bu yana ülkemizin en büyük ve modern tesisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Lezita, yemden damızlık yumurta ve civciv üretimine, sözleşmeli yetiştiricilikten et üretimine kadar tam bir entegrasyon içinde çalışan ABALIOĞLU Grubu’nun kalite, yenilikçilik ve güvenilirlik anlayışını yüzde 100 yansıtıyor. Hayatın lezzetine lezzet katmayı, insanların yaşam kalitesini yükseltirken, aynı zamanda hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Lezita, taze piliç etinden pratik ürünlere, dana eti ile üretilen şarküteri ürünlerinden yumurtaya kadar tüm ürün kategorilerinde kaliteye, doğallığa ve lezzete odaklanıyor. 
 
ABALIOĞLU Grubu hakkında
 
ABALIOĞLU Grubu, 1969 yılında Denizli’de kurulan fabrikası ile ülkemizin ilk özel sektör yem kuruluşu olarak faaliyetlerine başlamıştır. Pazar lideri olduğu yem sektörünün yanı sıra tarım ve hayvancılık ve gıda sektörlerinde sürdürdüğü faaliyetleri ile sağlıklı gelişmesini ve öncü yatırımlarını sürdürmektedir. 2009 yılında 500 sanayi kuruluşu içinde ilk 100’e girerek 80. olmuştur. 2010 yılı gerçekleşen 750 milyon TL’lik cirosu ile yem sektörünün lideri olarak faaliyetlerini tam bir entegrasyon yaklaşımı çerçevesinde gıda sektörüne de taşıyan ABALIOĞLU, Lezita markası ile ülkemizin en büyük ve modern Et Entegre Tesisi’ni ülkemize kazandırmıştır. ABALIOĞLU Grubu, Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkıda bulunmak, sanayinin gelişimine destek olmak, sektörün çağdaş seviyeye ulaşmasına öncülük etmek, istihdamı artırmak ve gençlere güzel bir gelecek sunmak hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Daha ayrıntılı bilgi için: www.abalioglu.com
 
Lezita hakkında 
Yem sektöründe Türkiye’nin ilk ve lider firması olan Abalıoğlu 2006 yılından bu yana, kırk yıllık sanayi ve girişimcilik tecrübesini gıda sektörüne Lezita markası ile taşımaktadır. Toplam 100.000 metre karelik alanı ile ülkemizin en büyük, üretimde geliştirilen en son teknolojilere sahip ve en hijyenik Et Entegre Tesislerinden biri olan Lezita, toplum sağlığındaki büyük sorumluluğunun bilinci ile,  sağlık ve hijyen kavramlarını yaşam felsefesi haline getirmiş ve üretim tesisinden pazarlama zincirlerine kadar her aşamada kaliteyi en üst seviyeye çıkartmıştır. Bu misyonla faaliyetlerini AB kriterleri doğrultusunda sürdüren Lezita’da bio güvenlik önlemleri her noktada en üst seviyede uygulanmakta ve Lezita sahip olduğu son teknolojilerle sektörde farklılık ve üstünlük yaratmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için: www.lezita.com.tr