Setur Kuşadası Marina tarafından gerçekleştirilen kokteyle, Doğu Akdeniz Doğu Rallisi katılımcıları ve yatçılar büyük ilgi gösterdi.
Kuşadası Charisma Otel"de düzenlenen kokteyle Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak, Eski İsrail Denizcilik Bakanı Shabtay Levi ve Kuşadası Setur Marina Müdür Çağlar Altuntaş ile çok sayıda rallici ve yatçı katıldı. Kokteyl de konuşan Kuşadası Setur Marine Müdürü Çağlar Altuntaş, “Pazartesi başlayan bu programımız bu akşam kokteyl ile sona erdi. Doğu Akdeniz Yat Rallisi"ne Kuşadası"ndan katılan 11 yata bugün 4 yat daha eklendi. Şu anda rallide Kuşadası"ndan 15 yat bulunuyor. Düzenlediğimiz bu kokteyle ile hem Doğu Akdeniz Doğu Rallisi'nin 20.yılımızı kutluyoruz hem de sezon öncesi marinamızda konaklayan yatçılarla bir araya geliyoruz” dedi.
Altuntaş'ın konuşmasının ardından ralliye yaptığı katkılardan dolayı Kuşadası Setur Marina Teknik Müdürü Nadir Hekimoğlu"na ralli grup lideri David Mashonaya tarafından teşekkür plaketi verildi. Ayrıca, Eski İsrail Denizcilik Bakanı Shabtay Levi ise Kuşadası Setur Marine Müdürü Çağlar Altuntaş"a pusula hediye etti. Açılış konuşması ve plaket törenin ardından yatçılar canlı müzik eşliğinde dans ettiler. 22 Nisanda başlayan 20. Doğu Akdeniz Yat Rallisi bugün gerçekleştirilen Kuşadası- Bodrum etabı ile devam etti.