Moskova'da yapılacak 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise, hiçbir rakibinden korkmadığını söyledi.

Hadise, dün kafile olarak ikinci yarı finali izlediklerini, bazı grupları komik bulduklarını belirterek, finale yükselen ülkelerden bazılarının bunu hak etmediğini savundu.

En çok Slovenyalı temsilcileri beğendiğini ifade eden Hadise, bu ülkenin finale yükselememesinden üzüntü duyduğunu belirtti
"Performansı, dansı ve kıyafetiyle bizim kadar iyi bir ülke görmedim" diyen Hadise, olumlu tepkilerle karşılaştıklarını, tek korkusunun hastalık olduğunu ifade etti.

Hadise, şarkılarının Avrupa'nın birçok ülkesinde listelere girdiğini, 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nın favorisi olarak gösterildiklerini kaydetti.

Şarkıcı, "Baştan beri ben ilk beşe gireceğimizi söylüyordum. Ama birinci olmak çok güzel bir şey, ben de isterim. Yalnız bu sadece bize bağlı değil. Jüri de işin içinde. Jüri üyelerinin en iyi şarkıyı en dürüst şekilde seçeceklerini umuyorum. Keyfim çok yerinde. Moskova çok güzel bir şehir, ama Türkiye'yi özledim. Yarın Moskova'yı 'Düm Tek Tek' ile ayağa kaldıracağız. Bizi unutamayacaklar" diye konuştu.