AYDINPOST HABER SERVİSİ - Egevizyon Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş’nin yeni lisans sahibi Aydın’da yıllardır yayın yapan Ajans Flamingo Radyo Megastar A.Ş, Bizimeller Radyo A A.Ş, Aymega Reklam Yayıncılık Organizasyon A.Ş ve Nihal Ajans Medya Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Çam Pehlivan oldu. 

Aydın ve ilçelerinde yayın yapmakta olan Ajans Flamingo Radyo Megastar A.Ş grubuna, aydının en köklü radyolarından 101.7 mhz’den yayın yapan Egevizyon Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş’yi bünyesine alarak, radyo kanal sayısını 4’e çıkardı.

Nihal Çam Pehlivan, “ Aydın’ın ve Aydınlıların destekleriyle Egevizyon Radyo’yu bünyemize katarak gücümüze güç katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Firmalarımızın reklam çalışmalarını, Aydın’ın sorun ve problemlerini gündeme getirerek o sorun ve problemlere elimizden geldiğince çözüm yollarını üreterek, Aydın’ın menfaatlerini ön planda tutarak, amaç kazanmaksa reklam şarttır sloganıyla Aydınlı’nın sesi kulağı olmaya devam edeceğiz. Radyo Egevizyon’un kurucu başkanı Cemal Aydın Özpolat da Aydın’da radyo yayıncılığına ömür vererek 1995 yılından bu yana bireye saygılı, aileye saygılı, Türk örf ve adetlerine karşı duyarlı bir yayıncılık anlayışı ile faaliyet gösterdiler. Cemal Aydın Özpolat’a bizi tercih ettiği için teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg