Mecidiyeköy’de, Gülbahar Mahallesi’ndeki bir apartmanın sakinleri, bina girişinde kanlar içinde bir ceset görüp polise haber verdi. Polis, ayakları platik kelepçeyle bağlı cesedin üzerinde kimlik bulamadı. Olayın meydana geldiği dairenin günlük kiralandığı ve bir gün önce İrfan Ç.’nin kiraladığı öğrenildi. Polis İrfan Ç.’yi buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar vardı. Gözaltına alındı. İrfan Ç.’nin olay gecesi birlikte olduğu nişanlısı, 17 yaşındaki M.N. de gözaltına alındı.

‘Nişanlımı taciz ediyordu’

Asayiş şube müdürlüğüne getirilen İrfan Ç. kendisini sorgulayan polislere “3 yıllık evliliğim 6 ay önce bitmişti. Kısa süre önce 17 yaşındaki M.N. ile tanıştım. Evlenmeye karar verdik. Yaşı küçük olduğu için halasından vekalet aldım. Yeni bir iş kurmaya hazırlanıyordum. Ancak önceki gün nişanlım yanında kaldığı halası ile kavga edip evden ayrılmış. Bunun üzerine bir günlüğüne bir ev kiralayıp birlikte kalmaya karar verdik. Olay gecesi bir şey almak için dışarı çıkmıştı. Geri dönerken peşine bir adam takılmış, evin kapısına geldiğinde onu taciz etmiş. Tam bu sırada ben kapıyı açınca nişanlım ve peşindeki adamla karşılaştım. Bana bıçak çekip saldırdı. Beni yaraladı. Ben de elinden bıçağı çekip kendimi korumak amacıyla rastgele salladım. Öldüğünü anlayınca oradan kaçtık” dedi. M.N. de anlattıklarını doğruladı

‘O kız ağabeyimin yanındaydı’
Bu sırada polise bir kişi başvurdu. “Ağabeyimle birlikte alışveriş merkezinde bowling oynamaya gittiğimizde bir kızla tanıştık. Kızla ağabeyim oradan birlikte ayrıldı, daha sonra kendisinden haber alamadım” dedi. Bunun üzerine ölen kişinin fotoğrafı gösterildiğinde ağabeyini teşhis etti. Alışveriş merkezinin güvenlik kameraları incelendiğinde, gözaltındaki M.N.’nin öldürülen Kemal Ramazan Güler ile birlikte görüntüleri bulundu. Görüntülerde ikili oradan birlikte ayrılıyordu. Polise müracaatta bulunan kardeş de M.N.’yi teşhis etti.
Yetkililer M.N.’nin kandırdığı Kemal Ramazan Güler’i eve götürdükten sonra İrfan Ç. ile birlikte gasp amacıyla öldürmüş olabileceğini belirterek maktulün çantasının aranmaya devam ettiğini söyledi.