PTT teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Aydın"da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında PTT Aydın Başmüdürlüğü 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle bugünkü 168"inci müşterisine hediye verdi.
Sabah saatlerinde PTT Aydın Merkez Şubesi"nde gerçekleşen kutlama etkinliklerinde konuşan PTT Aydın Başmüdürü Muslu Uslu, PTT"nin kurulduğu günden bu yana vatandaşın haberleşmesi konusunda özveri ile görevini yerine getirdiğini söyledi. PTT'nin 168 yıllık geçmişinde birçok aşamadan geçtiğine işaret eden Uslu, “PTT teşkilatı çok önemli bir görev yerine getirmektedir. PTT teknolojik gelişmenin gerisinde kalmamış ve bu gelişime ayak uydurarak kendisini yenilemiş ve bunu hizmetlerine yansıtmıştır. PTT son dönemlerde emeklilerin maaşlarının ödenmesi ve PTT Kargo gibi iki önemli hizmeti daha vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. PTT olarak teknolojinin genişlemesiyle hizmet yelpazemizi her geçen gün genişletiyoruz. Türkiye'nin en ücra köşelerinde dahi şubelerimiz var. Bu nedenle bankacılık işlemlerinde dahi halkımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. PTT olarak sürekli kendimizi yenileyerek halkımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde cevap vermek için çaba harcıyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından PTT Aydın Baş Müdürü Muslu Uslu tarafından PTT'nin 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bugün PTT Aydın Merkez Şubesi"nde işlem yaptıran 168"inci müşterileri olan talihli Sevgi Altınel ve eşi Metin Altınel"e PTT"nin 2008 yılında kullanıma sunduğu pulların yer aldığı bir albüm hediye edildi. Daha sonra PTT Aydın Başmüdürü Uslu ve PTT Aydın Merkez Şubesi Müdürü Mustafa Kümbül; talihli çift ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.