Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bir kadın, kocasından yediği dayak sonucu hastanelik oldu. Kocası tarafından dayak sonrası kafasına kaynar sıcak su dökülen kadının çığlıkları mahalleyi ayağa kaldırdı.

Antakya'da bir yıllık evli 30 yaşındaki Fevziye Ekemen, işsiz eşi Yılmaz Ekemen'den henüz belirlenemeyen bir neden dolayı dayak yedi.
Yüzünde ve vücudunun değişik yerlerinde morluklar oluşan genç kadın, Emek Mahallesi'ndeki evinden dayak esnasında çığlıklar yükselince komşuları durumu polise bildirdi.

Polis olay yerine gelmeden dayakçı koca kayıplara karıştı. Genç kadın kafasından yüzünden aldığı darbelerden sersemlemiş bir vaziyette ambulansa Antakya Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede acılar içinde kıvranan genç kadın kendi acısını unutup 2 aylık bebeğini yanına getirmelerini istedi. Bebeğini hastaneye getiren komşuları ve akrabaları Fevziye Ekemen'in çeşitli derneklere müracaat ederek evini geçindirdiğini söyledi.

Fevziye Ekemen ise kocasından şikâyetçi olmayacağını ancak onu artık istemediğini dile getirdi.

Güçlükle konuşan kadın kocasının kafasına çaydanlıktaki kaynar suyu döktüğünü ve kendini çok kötü dövdüğünü söyledi.

Yüzü güzü pansumanla sarılan kadının yediği dayağın şokundan halen kurtulamadığı için hastanede birkaç gün müşahede altında tutulacağı bildirildi. Bu arada polis şimdi her yerde dayakçı kocayı arıyor. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

A..A