Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda konuşan Altıparmak, “Trabzonspor taraftarının kötü futbol nedeniyle tepki göstermesi duygusal bir kişiliğe sahip olan Gökhan"ı çok etkiledi. Psikolojik bir sorun yaşamaya başladı. Kafasındaki sorunu bir türlü yenemiyor. Buna karşın gitme talebi yok. Her şey kulübün vereceği karara bağlı” dedi.

KULÜPLER ANLAŞIRSA BU TRANSFER GERÇEKLEŞİR

Gökhan Ünal konusunda iki kulübün kendi aralarında görüştüğünü kaydeden Altıparmak, "Sonuç ne olur bilemiyorum, biz şu anda bekliyoruz. Trabzonspor ve Galatasaray"ın menfaatleri doğrultusunda bir noktada buluşulursa bu transfer gerçekleşir diye düşünüyorum. Galatasaray bizimle temasa geçmedi. Kulüpler anlaşırsa biz de görüşürüz." dedi.

GÖKHAN"IN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Gökhan'ın geçen yılki performansını hatırlatan Altıparmak, "Gökhan, Trabzonspor"da geçen sezon 15 gol atıp 12 gol pası vermişti ve bana göre performansının yüzde 70"ine yakın bir futbol oynamıştı. Bu sene sezon başı sakatlık geçirmesi, yüzde yüz hazırlanamaması ilk yarının kötü geçmesine neden oldu. Trabzonspor taraftarının kötü futbol nedeniyle tepki göstermesi duygusal bir kişiliğe sahip olan Gökhan"ı çok etkiledi. Psikolojik bir sorun yaşamaya başladı. Kafasındaki sorunu bir türlü yenemiyor." şeklinde konuştu.

GÖKHAN"IN GİTMEK GİBİ BİR TALEBİ YOK

Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'dan gitme konusunda bir talebi olmadığını vurgulayan Batur Altıparmak, "Gökhan"ın gitmek gibi bir talebi yok; fakat bazen şartlar talepleri belirliyor. Trabzon"da geçen sezon mutluydu, fakat şu anda sıkıntılı, ama Şenol Güneş"in olması bizim ve taraftarın desteğiyle Gökhan"ın bu durumu atlatacağını düşünüyorum." dedi.

TARAFTAR KÖSTEK DEĞİL, DESTEK OLMALI

Gökhan Ünal"lar kolay kolay yetişmiyor. Bir futbolcu iyi olduğunda herkes sahip çıkıyor, kötü olduğunda da sahip çıkmamız gerekiyor. Dünya futbolunda bir çok futbolcu zaman zaman sorunlar yaşabiliyor, ama bunu destek olarak aşabiliriz, köstek olarak değil. Trabzonspor taraftarı fazla tepki veriyor. En azından şahsi tepkiden çok oyunla ilgili tepki verseler, hem oyuncuyu motive etmiş olurlar ham de takıma fayda sağlarlar. Gökhan"ın bu geçici süreci atlatması için taraftar desteğine ihtiyacı var./milliyet