Aydın Belediyesi Engelliler Komisyonu 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Sakatlar Haftası için tiyatro gösterisi hazırlayan engellilerin provalarına katıldı.
Aydın Belediyesi"ne ait İsmet Sezgin Parkı"nda yapılan provaları Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefike Çoban, Aydın Belediyesi Meclis Üyesi AK Partili Şüayip Yeğen, Aydın Belediyesi Meclis Üyesi CHP"li Sümran Ünal, Aydın Belediyesi Engelliler Masası"nda görevli Esma Taşar ve Bayram Özen, Özel İnsanlarımız Kaynaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aygül Mutlu izledi. Engelliler Komisyonu"nun ziyaretlerinden dolayı motive kazandıklarını belirten engelliler, onların bizlerin yanında olması bizlere güç veriyor dediler.
Özel İnsanlarımız Kaynaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinden 10 engellinin hazırladıkları tiyatro gösterisi Engelliler Komisyonu tarafından takdir edildi. Engelli vatandaşların gece gündüz her zaman yanında olduklarını ifade eden Aydın Belediyesi Engelliler Komisyonu Başkanı Sümran Ünal, engelli vatandaşlarında her türlü sosyal faaliyette bulunmaları gerektiği belirtti. Ünal, “Engellilerimiz Sakatlar Haftası"nda sergileyecekler. Bunun için onlarda haftanın birkaç günü prova yapıyorlar. Bizde çalışmaları izlemeye geldik. Çok başarılı ve çok azimliler. Hepsini bu azimli çalışmalarından dolayı engelliler komisyonumuz adına tebrik ediyorum” dedi.