Nazilli'ye bağlı Hasköy Muhtarı İyigün Carlat"ın oğlu Serdal Carlat ile Gülşah Çuvak görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Nazilli Hasköy Muhtarı İyigün Carlat"ın oğlu Serdal Carlat ile Gülşah Çuvak şık bir törenle dünya evine girdi. Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Güler ve Adem Vurmaz, CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ile Nazilli"den ve şehir dışından katılan davetlilerin ilgisi çok büyüktü. Hasköy Muhtarı İyigün Carlat"ın oğlunun mutlu gününe Nazilli ve Köylerindeki Muhtarlar da yoğun ilgi gösterdi.
Çiftin Özerler Kültür Mezkezi"nde gerçekleşen düğün törenlerinde ise damadın ailesi Fatma-İyigün Carlat ve gelinin ailesi Rukiye-Fikret Çuvak, davetlileri kapıda karşılayarak, konuklarla yakından ilgilendi. Düğün töreni gelin ve damadın salona gelişleri ile başladı. Çiftin düğün pastasını keserek birbirlerine ikram etmeleri ile başlayan düğün töreninde Gelin ve damadın yaptığı dansın ardından, davetliler çalan müzik eşliğinde dans etti. Mükemmel bir organizasyonun gerçekleştiği düğünde Muhtar İyigün Carlat, misafirlerin masalarına tek tek giderek onlarla ayrı ayrı ilgilendi.