Kısmet Pide adıyla Nazilli'nin de reklamını yaptığını ifade eden işletmeci Hasibe Duruoğlu, kendisine destek vermek için öğle yemeğine gelen Kaymakam, belediye başkanı ve ilçenin ileri gelenlerine teşekkür ederek; “Markamız teminatımızdır. İlk günkü heyecanı ile müşterisine en iyi hizmeti veren işletmemizin kötü lanse etmeye çalışanları tespit ederek gerekli yasal işlemi başlatacağız” dedi. 
Belediye Başkanı Haluk Alıcık da yaptığı açıklamada; “Kısmet Pide gerçekten ilçemiz adına güzel işler yapan bir firmamız, gerek mekan olarak gerekse pideleriyle vatandaşların damak tadına hitap eden bir firmadır. Ben böyle haberlerin asılsız olduğunu belirtmek istiyorum, zaten şuan vatandaşlarımız işyerine gelerek bunun asılsız olduğunun göstergesidir. Ama ortaya atılan iddialar da hiç hoş değildir” dedi.
“YARIM ASIRLIK LEZZET”
50 yılı aşan bir geçmişe sahip olan Kısmet Pide, 1958 yılında açılmış. İlk yıllarda ekmek fırını olarak işletilen Kısmet Pide, 1975 yılında pide fırını olarak faaliyet vermeye başlamış. 1986 yılında oğul Mehmet Duruoğlu (1958-1997) tarafından devralınan pide fırını Nazilli’deki yerini ve değerini devam ettirerek çevresinde tanınan Kısmet Pide Salonu kısa zamanda ününü yakındaki illere de duyurmuş. Başta Denizli ve İzmir olmak üzere Ege Bölgesinde ilçeye gelen kişilerin uğradığı mekanlardan birisi olmuş.
“NAZİLLİ'NİN MARKASIYIZ”
İşletme sahibi Hasibe Duruoğlu, hizmetlerinin her aşamasında yüksek kalite düşük maliyet stratejisini belirleyerek müşteri nezdinde güvenilir, etkin, kaliteli, yenilikçi ve saygın imajlarını koruyarak sunduğu hizmetlerle sektörde öncü olmak ve farklılık oluşturmak istediklerini söyledi. Kısmet Pide olarak değil, Nazilli’nin markası olarak duyurmayı vizyon edindiklerini vurgulayan Duruoğlu, “Üç katlı yeni-modern tesisi ile hizmet veren işletmemiz, müşterilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurarak, Fırıncılar Odasının belirlediği fiyatlar ve standartlar çerçevesinde gerek huzurlu ve rahat aile ortamı, temiz ve denetimli mutfağı, kaliteli servisiyle, gerekse fırından çıkmış halde hızlı pide servis garantisi ile aynı zamanda çeşitli organizasyonlarda sofralarınızı renklendiren lezzet olmaktan ve en iyi hizmeti vermekten onur duyuyoruz. Nazillililere ve yolu Nazilli’den geçenlere daha kaliteli ve daha huzurlu bir ortam yaratmak adına, 3 katlı yeni işyerimizde hizmetimiz sürüyor” dedi.
“İFTİRALAR NAZİLLİ'Yİ LEKELİYOR”
İşetmeye destek olmak için ziyarete gelen başta Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Hakan Derici, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sunay Güler, diğer tüm kamu kurum kuruluşlarının müdürleri, Belediye Veterineri Ahmet Şahin ortaya atılan iftiraların gerçekleri yansıtmadığını ne iş yerinin kapandığını ne de işyerinde farklı çeşit et türü çıkmadığını kesin bir dille söylediler. Markalarına iftira atıldığını ifade eden Hasibe Duruoğlu; “Son 2 aydır Nazilli çevresinde çıkan Kısmet Pide ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi, kapandı gibi maksatlı iddiaların hiçbir aslı olmadığı gibi bu 50 yılı aşan sürede işletmemiz ismini Nazilli ve çevresi değil Türkiye çapında duyurmuştur. Bu söylentiler işyerimize atılan bir iftiradır. Biz yıllardır olduğu gibi ürünlerimizi (etlerimizi) güvenilir biçimde özenle seçip, halkımızın hizmetine sunmaktayız. Bu tür çıkan yalan haber ve dedikodular bizleri asla yıldırmayacağı gibi tam tersi daha da çalışma azmimizi güçlendirmektedir. Ama tabii ki bu işin de takipçisi olacağız. Bu söylentileri çıkaran kişi veya kişiler hakkında yasal yollardan hakkımızı arayacağız. Çünkü bu iftiralar sadece bize değil Nazilli markasına atılıyor” dedi.
“İŞLETMEMİZİN YANINDAYIZ”
Kısmet Pide'nin sadece Nazilli'de değil tüm Türkiye'de Nazilli ismini duyuran marka olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Ne belediye açısından baktığımızda ne de İlçe tarım açısından baktığımızda son zamanlarda ilçe genelinde ortaya çıkan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor. Kısmet Pide ne kapatılmıştır, ne de kullandığı ürünlerde farklı bir şey çıkmamıştır. Nazilli’de pide denince akla gelen Kısmet Pide için böyle asılsız iddialar sunanları kınıyorum ve böyle söylentilerin yakışmadığını düşünüyorum. Kısmet Pide gerçekten ilçemiz adına güzel işler yapan bir firmamız, gerek mekan olarak gerekse pideleriyle vatandaşların damak tadına hitap eden bir firmadır. Ben böyle haberlerin asılsız olduğunu belirtmek istiyorum, zaten şuan vatandaşlarımız işyerine gelmesi bunun asılsız olduğunun göstergesidir. Ama ortaya atılan iddialar da hiç hoş değildir” dedi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

103.20120622154538.jpg