Türkiye gündemini günlerce meşgul eden Mehmet Topuz transferinde karşı karşıya gelen ve yapılan sert açıklamalarla arası açılan iki başkan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in araya girmesiyle zoraki el sıkıştı. Şeref tribününde aralarında Mahmut Özgener olmasına rağmen göz göze gelmemeye gayret eden Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım, birbirlerine son derece mesafeli davrandı. Başkan Özgener'in bütün çabalarına rağmen ikilinin arasındaki buzlar tam anlamıyla erimedi.
Demirören "küfre" tepki gösterip locaya gitti Süper final öncesinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Protokol Tribünü"nde fırtına gibi esti Maçı izlemek için yerini alan Demirören, F.Bahçeli taraftarların kendisine küfretmesi üzerine çileden çıktı. Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım"a taraftarları şikâyet eden Demirören bir süre sonra sakinleşti. Beşiktaş Başkanı"nın bu tepkisi üzerine Yıldırım taraftarları susturmak için uğraş verdi.

KÜFRÜN devam etmesi üzerine Demirören yerini terk ederek 2. yarıyı stattaki locadan izledi. Başkanın yerine ise Genel Sekreteri Kenan Öner oturdu.