AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Muğla İl Özel İdaresi Teknik Müdürlükler Birim Sorumlusu Plan Proje ve Yatırım ve İnşaat Müdürü Hasan Sarıoğlu"nu ziyaret etti. Birim müdürlüklerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur"un katılımıyla kurum çalışmaları ele alındı. Mehmet Erdem, Birim Sorumlusu Hasan Sarıoğlu"ndan il genelindeki KÖYDES çalışmaları ve İl Özel İdaresinin yapmış olduğu yatırım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur ile İl Özel İdaresinin 2009 yaz dönemi çalışmalarını değerlendiren Mehmet Erdem, 2010 yılı çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Aynı zamanda TBMM Tarım Komisyon üyesi olan Mehmet Erdem, il yönetim kurulu ile birlikte daha sonra Tarım İl Müdürü Sadettin Öztürk"ü ziyaret etti. Aydın tarımıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Erdem, son olarak ADÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sabri Barutça"yı ziyaret eti.

Üniversite hastanesi ile ilgili bir çok konunun konuşulduğu ziyarette sağlığın insan hayatındaki yeri ve önemini belirten Erdem, “Hükümet olarak sadece sağlıkta değil diğer kurumlarla ilgili elimizden geleni yapıyoruz hakkaniyet ölçüsü içerisinde vatandaşa hizmet için ne gerekiyorsa ve hizmet neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz bizim Aydınımız için ülkemiz için sorumluluğumuz var ve bizim yaptığımız bir görevdir. Başhekimimizin de yaptığı görevdir” dedi.

Başhekim Sabri Barutça da, “Üniversite Hastanemizin idari, hukuki, maddi ve hızlandırılması gereken bürokrasi problemleri vardı. Milletvekillerimizden bu konuda destek istedik. Başta Mehmet Erdem olmak üzere AK Parti Milletvekillerimiz her zaman bize destek oldular bunun farkındayız ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha önceleri bizim hastanemizin bir aylık yaptığı cironun dört katı kadar borcumuz vardı. Şu anda borcumuz yok ve firmalardan mal ve malzeme aldığımızda dört veya altı ay içinde borcunu ödeyebilen kurum haline geldik 550 yatak sayımızla yeni hastanemiz var 130 yeni personel aldık Teknolojik açıdan tıbbi cihazları bulunan Türkiye"nin ilk birkaç hastanesi içindeyiz” diye konuştu.
Konuşmalarının sonunda Başhekim Sabri Barutça, Milletvekili Mehmet Erdem"e teşekkür plaketi takdim etti.