TBMM Başkanı Köksal Toptan Bursa'ya gelirken, kendisini karşılamak için bekleyen protokoldeki isimler, helikopterin neden olduğu rüzgar ve toz nedeniyle zor durumda kalırken, korumaları yardımlarına koştu.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, 18'inci Milli Egemenlik Sempozyumu'na katılmak üzere bugün saat 13.10'da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle Bursa'ya geldi. Toptan'ı taşıyan helikopter, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi yanındaki araziye indi. TBMM Başkanı'nı karşılamak için bekleyen başta Vali Şahabettin Harput, AKP Milletvekilleri, Rektör Prof.Dr. Mustafa Yurtkuran ve protokol, helikopter pallerinin neden olduğu rüzgar ve toz nedeniyle zor durumda kaldı. Ayakta durmakta güçlük çeken başta Bursa Valisi olmak üzere diğer protokolün yardımına, korumaları ve polisler yetişerek ceketleriyle onları korudu.
Helikopterden inen TBMM Başkanı Köksal Toptan, Yavuz İskenderoğlu"nun sahip olduğu Botanik Park'ta "İskender kebabı' yedikten sonra Bursa Valililiği'ni ziyaret etti. Toptan, daha sonra Tayyare Kültür Merkezi'ndeki 18. Milli Egemenlik Sempozyumu'na katıldı.