Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve il protokolü bayramda Kurban Bayramı"nda yaşlıları ve tedavileri devam eden hastaları yalnız bırakmadı. Vali Coş, Belediye Başkanvekili Altan Güney, Aydın Jandarma Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Arif Çetin, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Cenet ile kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın Huzurevi"nde ailelerinden uzak olarak yaşayan yaşlıları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Huzurevinde barınan yaşlılarla tek tek bayramlaşan ve ir süre onlarla sohbet eden Vali Coş, “Sizleri çok seviyor ve sayıyoruz. Sizlere sağlık, huzur içerisinde burada en iyi şekilde barınmanız için bize düşen bir şey varsa bizler her zaman hazırız. Elimizden geldiğince sizleri rahat ettirmek isteriz. Bir bayram gününde sizlerle birlikte olmaktan ve bayramınızı kutlamaktan bizlerde çok mutluyuz, memnuniyet duyuyoruz. Sağlık, sıhhat içerisinde sizlere hayırlı bir ömür ve nice bayramlar diliyorum. En kötü gününüz böyle olsun. Gelecekteki günleriniz bayram sevinci içerisinde geçsin temennisinde bulunuyor ellerinizden öpüyorum” dedi.
Huzurevi ziyaretinin ardından Vali Coş ve beraberindekiler Aydın Atatürk Devlet Hastanesi"ne geçerek rahatsızlıkları nedeniyle Kurban Bayramını hastanede geçirmek zorunda kalan hastaları ziyaret etti. Vali Coş, Atatürk Devlet Hastanesi'nin ünitelerini ziyaret ederek, hastalarla bayramlaşıp sohbet etti.
Hastalara bir sıkıntılarının olup olmadığını sorduktan sonra ve acil şifalar temennisinde bulunan Vali Coş, “İnşallah gelecek bayramlarınızı evlerinizde ve sevdikleriniz ile beraber geçirirsiniz hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.